ahojte, už po XYkrát idem chudnúť,ale teraz s najpevnejšou vôľou, lebo ideme na 2 svadby a chcem trošku vyzerať. budem rada ak sa prídate a budeme sí pisat ako to zvladame. ja xcem začať tým že nebudem jesť po 17tej (už sa mi to osvedčilo) a chcem začať aj piť viac čistej vody lebo to mi robi veľky problem. ide niekto do toho? 🙂 😎
ahojte nechodim tu casto lebo nemam vela casu ... chcem sa len spytat ako sa drzite? 🙂 pekny dnik
ahojte. aj ja sa chystám už minimálne od jari. pred otehotnením som to presne takto praxovala. po 17. som nejedávala, nie len preto, aby som nepribrala, ale jednoducho preto, že ak sa najem neskôr, tak mi je ťažko aj ráno. a teraz som sa nejako rozjedla po večeroch. a nechápem samu seba, prečo to robím, kedže tým pádom horšie spím a jasné, že je to už aj vidieť :(
baby, ako ste nabehli na ten systém. ? darilo sa vám od začiatku? snád už aj dnes vydržím 🙂
@miushka13 vazne a to si len nejedla po 17.00?
@devicka nedarilo :D ale keď sa zaprieš tak to dáš, keď sa nedá daj si zeleninový šalát bez dresingu bez soli bez všetkého, najhoršie sú prvé dni keď ich prekonáš potom si na jedlo ani nespomenieš... ešte jedna finta... žujte žuvačku možno to neplatí na každého ale mne sa to osvedčilo nemám chuť na jedlo keď mám žuvku 🙂 @ lucenka ano vážne jem všetko len po 17 tej už nič maximálne nejaká zeleninka ako som spomínala... a veľa vody alebo čaju, 2 hoďky pred spaním už ani to lebo potom chodím v noci cikať 🙂
@miushka13 no celkom sa darilo ked som dostala vecer hlad ( co bolo skoro stale) dala som si pohar vody) ale posledne dni sa inak nedalo lebo cas o 17 som premeskala a naposledy som jedla o 13 tak som sa najedla hoc aj o 19. Niekedy mi to fakt nevychadza, ale tak hadam sa az tak nestalo ked chodim spat o 1 v noci...tak som to urcite stravila 🙂
Zienky ako ? Ja cele zle bola som teraz dlhsie chora taze s dietou alebo teda s nejedenim po 17tej som skoncila. Ale od pondelka idem na dvojtyzdnovu dietu tak ak by niekto xcel pridajte sa
Ahojte babenky ako sa vám darí ??? Ja som už na tom fajn a po 17 - tej statočne odolávam všetkým pokušeniam 😉............... všetkým vám držím palce aby sa vám podarilo dosiahnúť stanovené ciele............... 🙂