Tabletky na chudnutie

lilianocka2016
9. máj 2018

Prosim vas ake tabletky su naj na chudnutie porade

pribinak
9. máj 2018

Ziadne.

alex49
9. máj 2018

naj je nežrať a cvičiť

maruski99
10. máj 2018

@lilianocka2016 vykašli sa na tabletky.. radšej tie peniaze investuj do zdravšej stravy a do cvičenie.. bude to účinnejšie a výsledky aj zbadáš..ver mi!

lubbi1
10. máj 2018

ziadne tabletky ti nepomozu, mozu trosku urychlovat travenie ale ak budes spravne jest a hybat sa tak ich nebudes potrebovat a usetris dost penazi ;) a aj zhodis viac

lorela
10. máj 2018

Veru žiadne. Treba upraviť stavu a viac - pravidelne sa hýbať.
Ale niet nad vlastnú skúsenosť 😉, tak vyskúšaj niekoľko, budeš síce o pár stovák ľahšia, ale aj o skúsenosť múdrejšia.

kathy93
10. máj 2018

Tabletky sú len marketing ale ak chces aby ti niečo podporilo spaľovanie pri cviceni tak si radšej kúp L-carnitine a možno nejaký proteín. Ja som užívala keď som chudla ale pravdaže som upravila stravu a cvičila som. A keď tak tak možno tabletky ktoré ti obmedzia chute ale konkrétne tabletky na chudnutie sú blbosť

lorela
10. máj 2018

@kathy93 Čo sa týka L-karnitínu, nebola nikdy potvrdená, ale ani vyvrátená jeho účinnosť na spaľovanie tukov. Ale ako podpora pri cvičení čo sa týka fyzickej výdrže - áno, nabudí na podávanie lepších výkonov, no tento efekt je individuálny. Rovnakú službu - len za málo peňazí urobí aj káva s vitamínom C zhruba pól hodinu pred cvičením.

kathy93
10. máj 2018

@lorela to už neviem či bolo dokázané alebo nie, čo som si ja čítala pred kúpou od kulturistov tak čím vyšší je podiel tým je to lepsie. Samozrejme nejaký tekutý L-carnitine 500mg účinok mať určite nebude. Určite to nespaluje samo to si nemyslím ale ako doplnok ku cvičeniu super ale treba investovať do drahších s vyšším podielom L-carnitinu. Ako vravím ja som pri chudnutí brala aj L-carnitine aj proteín ale hlavne som cvičila a zmenila stravu. Za cca pol roka som schudla zo 68kg na 56kg. Ale ide hlavne o tú stravu a pohyb to je jasné. Vtedy tiež platí že výdaj by mal byť väčší ako príjem.

lorela
10. máj 2018

@kathy93 To je samozrejmé, žiadne doplnky, ani tie určené pre športovcov, nemajú taký vplyv na chudnutie a spevňovanie/tvarovanie postavy ako disciplína v jedení a v športových aktivitách.

mirola
10. máj 2018

To, ze ziadne nepomozu je blbost. Su lieky pre tazko obeznych ludi a tie zaberaju, ze clovek s normalnou vahou z nich casto-krat vychudne. Su vsak u nas nelegalne, ked ich aj zozenie bezny smrtelnik nikdy nevie co v nich realne je kedze sa pasuju a je to good business.. navyse maju vela neziaducich ucinkov... niekto nema ziadne, niekto ich znasa velmi tazko, srdciari su ohrozeni na zivote.. takze nie je pravda, ze take preparaty neexistuju.. no urcite to nie je to, co zozeniete v lekarni bez predpisu a ani to co je pokladane za vyzivovy doplnok..

kathy93
10. máj 2018

@mirola voľnopredajné ale nie sú a musela byť veľmi obézna aby jej doktor niečo také predpísal. Tie čo by zohnala na čiernom trhu ani nebudem komentovať lebo častokrát sú to len fejky alebo zakázané ako vravíte a nie len tak zo srandy. A ak by aj zohnala náhodou originál mohla by mať z toho ťažké zdravotne problémy a i tak by musela upraviť stravu a začať sa hýbať a to môže aj bez tabletiek

mirola
10. máj 2018

@kathy93 napisala si len to co ja.. az na to, ze hybat by sa skutocne nemusela zacat. Ja s nimi mam osobnu skusenost. A pohyb nebol vobec potrebny, dokonca ani markantna uprava stravy. To normalny (nie patologicky) clovek proste nema sancu “prezrat”

chovancova27
10. máj 2018

ja som začala chudnúť pred mesiacom, prestala som jesť po 18 hod, prestala som jesť sladké, z pečiva iba kváskový chlieb 1-2 krajce denne, na ráno si robím kašu, obed normálne aj večeru ten chleba + som začala chodiť na cvičenie 2x do týždna + tabletky od Kompava Thermofix, sú na prírodnej báze a je to spalovač tukov. Schudla som 3 kg a hlavne cvičením spevnela, cítim sa super a v tomto celom pokračujem druhý mesiac. Skús spojiť všetko dokopy a pôjde to. Ak niečo z toho vynecháš, je námaha zbytočná.

kathy93
10. máj 2018

@mirola áno a ako ste zohnali tie tabletky to by ma zaujímalo. A určite by som niečo také nedoporucovala. Všetko je na vlastné riziko, vaše zdravie. Nebudem radšej ani komentovať pokiaľ je človek zdravý a nepriberá kôli nejakej závažnej chorobe tak je to podľa mňa nezmyselné aby niečo také musel brať. Stačí sa trošku rozhýbať.

mirola
10. máj 2018

@kathy93 bolo to este v dobe kedy nebolo ilegalne.. cize nemohol ist predajca za to do basy.. to uz je peknych par rokov. Vtedy nebol dovod ich teda pasovat. A boli od lekara. Navyse nikto nepovedal, ze som ich brala ja osobne, len, ze som mala osobnu skusenost.. a to su dve celkom odlisne veci 🙂

lorela
10. máj 2018

@mirola Odporúčať nebezpečné lieky, ktoré môžu viezť k zlyhaniu niektorého zo životne dôležitých orgánov alebo až k smrti je úplne scestné.

ishkaa
10. máj 2018

l carnitine funguje, ale iba pomaha...ak by ste ho pili len tak nema to ziaden efekt, preto sa kombinuje s fyzickou zatazou,.zazracna tabletka na schudnutie neexistuje, to by sme boli vsetke stihle 🙂 mne pomohlo schudnut vyradenie sladkeho, sladke vody, mensie davky jedla a na veceru som pila a pijem Fitslim drink...zacala som v marci na 73kg, dnes mam 66,6

mirola
10. máj 2018

@lorela ja ale nic neodporucam ak si si nevsimla. Navyse som spomenula, ze by bolo tazke a az nemozne zohnat ten liek v spravnom zlozeni na ciernom trhu, teda clovek sa nevyhne fake vyrobku. Nespomenula som uz vobec nie nazov, upozornila som, ze je to nelegalne a, ze su neziaduce ucinky, ktore mozu byt az zivot ohrozujuce. Ja som sa len vyjadrila k teme a to pravdivo, ze take latky existuju. Vidis niekde snad moje odporucanie??

lorela
10. máj 2018

@mirola To má byť čo, hra na slovíčka? 😀

mirola
10. máj 2018

@lorela nie, len nechapem odkial si to “odporucanie” vydedukovala.. je to len odpoved na dany dotaz dopytujucej sa. Nebudem nikomu odporucat nic nelegalne a uz vobec nie cez internet 😂. Nie som na hlavu.

alaguema
11. máj 2018

@lorela nemám vôbec dojem, že by tu @mirola niečo odporúčala. Iba skonštatovala, že také lieky sú. Predpisujú sa veľmi obéznym ľuďom, u ktorých už obezita dosiahla taký stupeň, že ich ohrozuje na zdraví (a možno aj na živote) a anorektiká sú v tom prípade menším zlom, navyše sú títo pacienti pod dohľadom lekára. Mimochodom, aj niektoré spaľovače z USA obsahujú pomerne silné stimulanty, ktoré v kombinácii s intenzívnym cvičením urýchľujú chudnutie. Od L-karnitínu už tento biznis pobehol riadny kúsok a k dispozícii je kadečo. Osobne si myslím, že vedľajšie účinky tam sú tiež. Predávajú sa legálne. Ale sme dospelí, každý by mal prevziať zodpovednosť sám za seba. Len na koníku sa mamičky asi vžili do svojej role natoľko, že majú potrebu vychovávať aj cudzích dospelých ľudí.

lorela
11. máj 2018

@alaguema A ja mám zase pocit, že ste obe nepochopili otázku, ktorá znela "aké tabletky sú naj na chudnutie", a ani moju odpoveď "žiadne, najvhodnejšie je upraviť stravu a pohyb...". Autorka otázky sa totiž nepýtala, či v šírom svete existujú tabletky pre morbídne obéznych, ktorí navyše chudnú pod prísnym lekárskym dozorom. A už vôbec si nemyslím, že by sa pýtala na ilegálne tabletky, ktoré @mirola vytiahla na svetlo božie. Dokonca som presvedčená, že sa pýtala na záplavu bežne dostupných z lekární a internetových obchodov.
A keď už spomínaš potrebu vychovávať cudzích dospelých ľudí, prosím, nechajme aj tých cudzích dospelých ľudí mať vlastné dojmy z napísaných slov.

tabakmirka
11. máj 2018

Z jednej nevinnej otázky a čo tu vzniklo. Podľa mňa uvažovať nad tabletkami na chudnutie je naivná predstava. Žiadne nepomôžu, mnohé len zbytočne zaťažujú žalúdok.

alaguema
11. máj 2018

@lorela tak vidíš...a ja si zas myslím, že sa pýtala na "tie" tabletky, ktoré sú na svetle božom už celkom dlho. Vlastné dojmy ti nikto neberie, ale nemusíš moralizovať len preto, že niekto spomenie anorektiká a jedným dychom dodá, aké majú nebezpečné vedľajšie účinky. Netreba zabúdať, že toto je voľná diskusia a pokiaľ viem, ty ju nemoderuješ.

ostorha
11. máj 2018

@alaguema Tie anorektika su na akej baze?To su predpokladam nejake derivaty amfetaminu alebo metamfetaminu ,nepytam sa preto ze to chcem uzivat len pre info co za sajrajt pod ruskom legalnosti do toho farma priemysel natrepe.

rose1111
11. máj 2018

Myslim ze uzivanie anorektik cca mesiac nikomu neublizili..je rozdiel ak niekto chce schudnut 5 kil a niekto 50 kg

brigus198754
11. máj 2018

Ja sice nezijem na slovensku ale v uk
Po troch porodoch a kvoli stitnej zlaze som pribrala na 107 kg (povodna vaha 60)
Moj dr mi predpisal liek xenical 120mg pomocov toho a diety som schudla z 107 na 73 momentalne
Za 8 mesiacov
Ten lieh naozaj pomaha

brigus198754
11. máj 2018

Liek *

alaguema
12. máj 2018

@ostorha neviem, čo je účinná látka. Nejaký stimulant predpokladám.

evittam
12. máj 2018

@brigus198754 Za 8mesiacov by si to schudla s úpravou stravy a pridaním pohybu aj bez toho lieku.