Bolesť žalúdka a nevoľnosť popri užívaniu antikoncepcie

nikitkalu
16. jún 2014

Ahojte. Mate niektorá skúsenosť že by vás bolel žalúdok alebo vám bolo nevoľno pri užívaní antikoncepcie. Už týždeň mi je zle od žalúdka, nevraciam ale je mi zle. Jesť mi chutí len mi je stále zle tak nevoľno od žalúdka. Užívam Triquilar a neviem či to môže byť z neho. Brala som inú antiku a túto beriem druhý mesiac prvý bol v pohode a teraz ako som začala brať druhý plát tabletiek mi na tretí deň začalo byť takto zle. Neviem či je to len dajaká vyróza alebo je to fakt s tých liekov. Ďakujem vám za vǎse postrehy a rad.

kikushka2386
16. jún 2014

@nikitkalu ahoj.kazda znasa inak hak.ale pred 5tymi rokmi som brala yasminelle a zo zaciatku v pohode ale cim dalej tym viac zle mi bolo.jest mi nechutilo a neskor aj voda mi vadila.aj z tej mi bolo zle.nakoniec som ich vysadila pretoze aj vysoky tlak som z nich mala.skus este dobrat blister a uvidis ci sa to zmeni

stefka33
16. jún 2014

Lieky všeobecne môžu spôsobiť takéto ťažkosti. Ale môže to mať aj inú príčinu napr. tehotenstvo. Možno by bolo dobré nechať si urobiť aj pečeňové testy.

anonym00000
19. máj 2022

@nikitkalu ahoj síce je to veľmi stará téma ale ako si to vredy vyriešila? Prešlo to alebo si zmenila hak?

nikitkalu
autor
31. máj 2022

@anonym00000 juha to uz je naozaj davno. Ale asi som ju prestala brat a zamenila za inu. Ale naozaj uz neviem.

janka_01
7. aug 2022

@stefka33 môžu vyššie pečeňové testy spôsobovať takúto nevoľnosť? Pretože tiež pri HAK mi je teraz nevoľno už asi 2 týždne, teraz som mala 7 dňovu pauzu a nevolnosti ustúpili. Dnes som začala užívať 4 blister a pečeňové testy vyšli tiež mierne zvýšené, len HAK mám vysadiť ak budú testy vyššie.