icon

Hlieny v hrdle kvôli tehotenstvu

uzanka16
2. jan 2017

Uz som raz mala diskusiu ze mam stale hlieny v hrdle a lekari na nic neprisli z coho to mam, vraj nejaka viroza, podotykam uz je tomu skoro mesiac co to mam a ani ziadne tabletky nezabralo, no 27.12. som sa dozvedela ze som tehotna, a len tak ma napadlo, mozno to znie hlupo a som blba, ale nemoze byt vysoka tvorba hlienov v hrdle sposobena aj tehotenstvom? Viem ze napr. niektore zeny mavaju upchaty nos cez tehotenstvo a ci nahodou nie je daco taketo podobne. Prosim ak dakto bude komentovat nechcem aby sa tu vysmieval ze mi sibe, co to za hlupost, len pre istotu, nech mam pokoj na dusi ked uz lekari nevedia na nic prist.

vanmonka
2. jan 2017

Ja si myslím že to môže byť aj tým...Však tehotenstvo máva dost s imunitou...A môžeš ju mať oslabenú.inak gratulujem 🙂

babatkoo
2. jan 2017

@uzanka16 ja som mala hned od zaciatku tehotenstva zanesene mandle. Hnisave loziska, nikdy to nebolo na atb, pomohol jod, ktorym mi orl lekarka pretrela mandle a vytlacila odtial ten bordel. Porodila som a od vtedy som nic take nemala. Tiez mi tvrdila, ze to prejde ze telo je oslabene tak si to odniesli mandle