Hnisavý vačok nad zubom na začiatku tehotenstva
Ahojte, som tu nova, mam 31 a som prvykrat tehotna, cize mam obavy a strach. Nedavno sa mi nad prednym hornym zubom vytvoril hnisavy pupienok, ktory praskol, ale vyzera, ze sa robi znovu. Nic ma neboli, zub mi robili ešte pred rokmi. K zubarovi som objednana o 2 tyzdne, tak neviem, ci ist hned alebo cakat. Mate niektora podobnú skusenost? Moze to ublizit babatku?
urcite chod v pondelok k zubarke, ved ak sa ti tvori hnis, tak to je zapal v celom tele a ked jes ci pijes, tak to mas vsade po ustach a to zdrave urcite nie je, ci si tehotna, alebo nie
Treba ist k zubarovi hned ,mas tam zapal a do 2tyzdnou sa ti moze rozsirit az na kost...
tiež si myslím, že netreba čakať. ked mi gyn. vystavil tehotenský preukaz, musela som absolvovať prehladku u zubára, ktorú mi do preukazu zapísal, že či nemám nejaké hnisavé ložiská. takže myslím, že to treba riešiť čo najskôr
nečakať,riešiť to hned

ked si tehotna bolo by dobre ist hned...resp zavolaj a opis svoju situaciu..zub sa ti zacal kazit a zasiahlo to korene kde asi odumrel nerv a vytvara sa tam hnis cize bude treba osetrit korenove kanaliky