Krv v moči v 27. týždni tehotenstva

kikbar
13. jún 2017

Baby, chcem sa s vami poradit, ci ste sa s niecim takym nestretli - od nedele poobedia ma zacalo pobolievat podbrusko ako pred mesntruaciou (som v 27tt), to som uz dlhe tyzdne nemala, vcera rano ma stale bolelo, a mam doma lakmusove papieriky, tak som ich ocikala, a tam ze krv v moci. tak som volala na gyneko, objednali ma na poobedie, spravili sono, vsetko ok, krcok zavrety, krvacanie z posvy ziadne, zobrali vzorku mocu a ze ziadna krv tam nie je, takze to nemam riesit a na bolest podbruska si dat nospu... lenze mne to nedalo, kedze aj doobeda mi asi 4 papieriky vysli pozitivne, aj potom vzdy ked som ich ocikala, tak som rano zaniesla moc obvodnej a vyslo mi erytrocyty 256 (norma je do 22,7), neglomerularne. ale ze to mam riesit s gynekologom, kedze som tehotna. ten mi samozrejme nedviha, tak proste len nechapem, ako mi u neho mohla vyjst ta krv negativna, ked este aj papieriky boli vysoko pozitivne... a hlavne co to moze znamenat, mali ste niektora takto zvysene erytrocyty? ako to riesili a co vam nakoniec zistili? vsetky ostatne parametre v moci su v poriadku.

nita216
13. jún 2017

@kikbar ahoj ja som mala krv v moci ale pri tom aj bielkoviny a hnis ja som vtedy mala zapal moc.ciest ale vobec ziadny naznak zapalu som okrem toho nemala!

kikbar
autor
13. jún 2017

@nita216 ja som prave nemala ani bielkoviny zvysene, ani hnis, len ta krv...

nita216
13. jún 2017

@kikbar neviem preco mas krv v moci!babo ti netlaci nahodou na ladvinu?

kikbar
autor
13. jún 2017

@nita216 netusim, zatial mi nerobili urologicke sono, len vcera gynekologicke, a to bolo ok. a ze ta krv praveze nie je ladvinoveho povodu, ale z mocovej rury, ze to znamena to slovo neglomerularne.

esets
26. jún 2017

@kikbar no tak ja som podobne - vysledky - potvrdena krv v moci + Erytrocyty 384. Zajtra idem na dalsie vysetrenia tak som zvedava co dalej. : /

kikbar
autor
26. jún 2017

@esets ja som potom bola aj na urologii, ze malinky mi tlaci na lavu ladvinu a horsie z nej odteka moc, ale ze to je v tehotenstve normalne. cievkovali ma, brali moc na kultivaciu aj sedimentaciu, uz som tam tu krv nemala. asi 2 dni tam proste bola, a zrazu zmizla. tak ze proste to nemam riesit, ze asi len krpaty nejak zatlacil... tebe co povedali?

esets
26. jún 2017

no ja som do teraz ked som brala moc ku gynekologycke - tak raz bol moc zly a potom dobry a dookola. Takze teraz ked sa potvrdilo uz na 2x zle vysledky tak ma posielaju na dalsie vysetrenia. Uvidim zajtra - hadam budem mudrejsia.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre