Mám bolesti vaječníkov. Poradíte?

ukiinecka
17. okt 2014

Ahojte, prosim vas o radu, mam 21r. Strasne silne bolesti vajecnikov uz asi tyzden, tak isto dlho ma boli aj hlava, kazdy den...obcas trpnutie noh..mam aj zaludocne nevolnosti ale nevracala som.mam velmi nepravidelnu menstruaciu ale som este v obdobi kedy mi nemeska..pred menzesom mavam tiez bolesti ale iba den alebo maximalne dva...k dr som sa este neobjednala koli menzesu...viete mi niekto poradit? Co by to mohlo byt? Ako utlmit bolesti brucha a hlavy?

asimama
17. okt 2014

to ti nikto nepovie len doktor..

rossio
17. okt 2014

tažko poradiť príčiny môžu byť rôzne, ale určite to nepodceňuj a choď čím skôr k lekárovi, nechcem ťa strašiť nemusí to byť nič, no môže to byť aj niečo vážne tak to nepodceňuj, zdravie máš iba jedno, nech to nemusíš časom ľutovať.

simca06022011
17. okt 2014

Tak chod k obvodnej... vobec to nemusi byt zenske, mozu to byt oblicky napr. Pri tom zvyknu byt aj problemy s bolestami hlavy a zaludkom. Na tvojom mieste idem na preventivky vsade... moze to byt ale kludne prechladnutie alebo nieco podobne.. ale povie ti to iba lekar! Urcite nie modrykonik...

cerez
17. okt 2014

Čo ti môže byť, to ti ani jedna nepovieme. Bolesti a problémy sú bežné v reprodukčnom období. Ale treba ich riešiť. Treba hľadať príčinu. Môže to byť prechladnutie, cysty, ovulácia, hormonálna nerovnováha, PMS a pod. Ak chceš ale radu, odporúčam dva týždne pred menzesom piť alchemilku, na nevoľnosť je zas dobrý zázvorový čaj. Pred menzesom a v čase sa vyhýbať alkoholu, káve, slaným jedlám. Chce to určite urobiť riadne prehliadku a povedať priamo dr. aké máš potiaže a nenechať sa odbiť.

terapiabachovky
18. okt 2014

Presne tak az po vysetreni sa da poradit.ked vam gynekologicka nic nezisti,kludne mi napiste do IP.mozete to riesit komplexne.venujem sa alternativnej medicine

nutrimas
18. okt 2014

@ukiinecka - Bolo by vhodne najskor odborne vysetrenie u lekara, aby sa vylucili ine zavaznejsie diagnozy. Ako doplnkovu a prirodnu liecbu by sme odporucali na harmonizaciu hladiny hormonov pupalkovy olej, 1KL rano a vecer. Pupalka pomaha pri roznych zenskych problemoch, bolestivej a nepravidelnej menstr., myomoch, cystach, menopauze a pod.
Pupalkovy ako aj mnohe ine prirodne oleje s liecivymi ucinkami najdete na nasej stranke, radi Vam poradime.