Mám pocit čkania v brušku. Čo to znamená?
Ahojte mamulky a tehulky 🙂 ...nemate niekedy taky pocit ze sa vasmu drobcekovi v brusku cka? :-| .................pretoze ja mam take obcasne akoby buchanie co je taku skoro kazdu sekundicku.....co si o tom myslite je to ckanie ale hranie,alebo co to moze byt podla vas? :-|

•
29. dec 2006Našej malej sa v brušku tiež čká o stodušu, niekedy aj 5x za deň a stane sa aj v noci. To sa na to zvyčajne zobudím. Zo začiatku ako som si to uvedomila, v takom 6 mesiaci to trvalo minútku, až dve a teraz je to aj 15 min. Uff... :-p
0
ahojte baby no pripajam sa aj ja k vam moja malinka cka este ani oci nemam otvorene 😃 od vcera mala uz asi 7x stikutku a dost ma to znervoznuje preco ostala taka pahltna..chcem sa vas spytat tie ktore ste uz porodili a mali ste problem s ckanim v brusku aky su drobci??nemate problem s kolikami alebo su naozaj taky pazravucky aj ked papkaju mliecko??dakujem 😉
Ahojte.Som v 9 mesiaci,a mavam take ckanie v bruska,moze to byt ze sa ckava malej?niekedy to aj 10 min.trva a tak 2-3krat do dna.Je to normalne?Dakujem
x-)
x-)
@ivanovamartina je to uplne normalne, ja ked som cakala 3 princeznu ckalo sa jej aj 4-5x denne a ostalo jej to este 2 mes. po porode 😃 😃 😃
ahojte babenky....som v 10 tyzdni tehot....a velmi som stastna mne sa cka niekedy aj ked spim😃 a potom ma to zobudi zasmejem sa pohladkam male a spinkame dalej 😃
ahojte ja som v 36 tt a pocit štikania mám už od 33 tt zajtra idem k lekárovi tak sa ho na to opýtam, ale asi bude malé po mne, ja ked niečo pahltne zjem tak sa mi štiká, že neviem kedy dosť.... 🙂
@mimuliatko1 ahoj prosim ta napisala by si sem co ti na to DR zajtra povie? ja sa stymto trapim uz 2tyzden 😞 maly stikuta aj 4 krat za den hlavne ked zjem nieco z chuti alebo nieco sladke.Az mi ho je luto 😞 ja idem k dr az za tyzden tak mi prosim pisni 😉
@tereza123123 aj nam sa to stava, ale najma vecer, ked sa naladujem a potom lezim, dr. som sa uz pytala, ale nepozastavila sa nad tym, ze je to normalne. 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli