Nechutenstvo počas celého tehotenstva

whiterosses
21. okt 2012

Ahojte .. Končím 32tt, a počas celého tehotenstva mi nechutí sa prejedať .. predtým som jedla véééľmi málo, asi tak raz za deň alebo dva krát. teraz ako som tehotná je jasné, že jem častejšie. ale tak by som chcela jesť trošku viacej, ale nejde to .. jem a odrazu mi stopne a nejde mi .už nič .. už mi odrazu nechutí, tak isto to je aj ked sa na niečo teším. spravím si a už to nechcem, takže jem v malým dávkach .. mal niekto z vás takýto istý problém ?

yvkay
21. okt 2012

ahoj 🙂Ja som v tehotenstve mala to iste,som v 37 t.t a priberam v norme,asi okolo10 kg som pribrala,a som uz v deviatom mesiaci tehotenstva,podla mna to zalezi od vahy na zaciatku tehotenstva,ja som mala nadvahu,vazila som okolo62 kg pri vyske 158 cm.Takze podla mna dietatko malo odkial brat,tak nepytalo si odomna vela.Drz sa.

henrietag
21. okt 2012

Ja som síce len na zaciatku ale mne teda chutí a všetko do radu :D kiezby som mala tvoj problem 🙂) aspon by som nepriberala tolko (prve tehot. skoro 20KG ) banebože !!! vidim to tak aj na toto tehoten. 🙄
Držím palčeky

majka99999
21. okt 2012

Ja som tiez nejedla vela, prve tri mesiace doslova nasilu, ziadne chute, dokonca ani na cokoladu (tu zboznujem). Do siedmeho mesiaca som nepribrala ani kilo, nakoniec z toho bolo asi 6 kg naviac a z nemocnice som sla lahsia ako pred tehotenstvom. 😉

whiterosses
autor
21. okt 2012

pribrať som pribrala .. normálne ... som pribrala cca 11kg ( čo je v norme .. ), ale tak by som sa schuti riadne najedla no nejde .. až sa niekedy čudujem čo sa to deje .. tak som bola zvedavá či som len ja taká iná. alebo sa nájde viacej takých tehuliek ako som ja ..

typa
21. okt 2012

ja som tiez len na zaciatku,ale nedokazem sa normalne najest...zacnem jest a po 2 sustach mam dost a zacnem sa citit blbo. Uz neviem co mam jest - stale som hladna,ale nic mi nechuti...

luciaq
21. okt 2012

ja som cele tehotenstvo prezvracala a to fakt,ze cele. od zaciatku az do konca. a vobec mi nechutilo jest. jedla som ,len aby som nieco do seba dostala a aj to malo som po par hodinach vyzvracala. to bolo strasne. ja som pribrala za cele tehu len 2,5kg a aj to pokladam pri tom mojom zvracani za uspech. a babo bolo ok.

veriiii
21. okt 2012

podla mna by ti mal dr predpisat nejake hyperkaloricke napoje, take co obsahuju vsetky vitaminy a mineraly ,napr nutridrink..a tym nahradis to co nevladzes zjest..

digysa
22. okt 2012

@whiterosses ja podobne ako @luciaq som tiez prevracala 2 tehotenstva a cuduj sa svete, deti boli pekne vypasene 😎

Myslim, ze vytvaras umelo problem, ktory vobec nemas.... Ak nemas chut na jedlo a snazis sa jest malicko pocas dna, tak v tom nevidim ziadny problem...a este pises, ze aj priberas..... Ja som pribrala az tusim posledny mesiac.

jankatt1971
22. okt 2012

Tiez vela nezjem, pribrala som len 4 kila, ale snazim sa jest ovocie a teraz ku koncu dokazem konecne zjest aj jogurt, inac nic sladke mi nechuti(predtym som bez sladkeho nebola ani jediny den). Ked zacnem jest, po par sustach som najedena a viac do seba nedostanem. Ale mala je v poriadku, hybe sa, tak neriesim. Ak by s nou mal byt nejaky problem, vtedy by som riesila nechutenstvo. Inac nie je na to ziaden dovod.

whiterosses
autor
23. okt 2012

@digysa nie ja nehľadám žiadny problém, len som chcela vedieť ako ste na tom vy ..

digysa
23. okt 2012

@whiterosses Tak podla vsetkeho si na tom fajn...ked porodis a zacnes kojit, tak sa to zmeni...

whiterosses
autor
1. nov 2012

@digysa no zajtra idem na prietoky .. myslíš že sa to potom zmení ked porodím,? uvidíme..

digysa
1. nov 2012

@whiterosses Ak budes kojit.....tak budes hladnaaaaaaaaaaa ako lev 🙂

beruska87
7. dec 2017

Ahojte!
Mne tiež nič nechutí, prvé 3 mesiace to bolo hrozné, nezvracala som, ale všetko mi smrdelo. Teraz sme začali 26.tt, pribrala som 9kg, ale mám pocit, že jem menej ako pred tehotenstvom. Nedokážem sa prinútiť, doma na mňa kričia, keď to spomeniem doktorke, akokeby to ani nepočula, pre nu je dôležitý údaj, koľko som doteraz pribrala a je to v norme takže co vraj chcem. 😕

karamelkax
7. dec 2017

Ja som v 18 tt a tiež mi vôbec nechutí jesť, a keď aj mám chuť konečne na niečo, tak po troch hryzoch sa mi to sprotivi a neviem to už jesť... hocikedy sa pozvraciam a aj to čo do seba dám nasilu je fuč...nechutí mi sladké, ani slané...stále mám nevoľnosti, pri prvom som pribrala za celé tehu 16 kg, pri tomto zatiaľ 1,5 kg a už som skoro v polke...aj sa už bojím o dieťa či bude dobre vyzivene...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre