Ahojte, mala ste niektora odlúčenie placenty, alebo sa vám posunula dole aké ste mali príznaky ďakujem .
@janka3179 aj ja odlucenie, krvacanie a tiez sa mala narodila v ten den akutnou sekciou.
Ja som porodila 2 týždne pred termínom tiež z dôvodu abrupcie placenty. Deň pred tým som bola na kontrole, kde mi už začali menšie menštruačne bolesti, ale doktorka všetko skontrolovala a povedala, že všetko je v poriadku. Počas noci mi začalo tvrdnuť bruško, ale doktorka mi povedala, že budem poznať kedy mám kontrakcie, bolo to druhé tehotenstvo. Ráno som mala stále nejaké bolesti, tak som volala manželovi, že by som sa mala isť ukazať, pretože sa mi niečo nepozdava. Šla som na WC a tam to prišlo, lavína krvi. Chvalabohu manžel pre mňa priletel z práce. Keď som dala na urgente kartičku poistenca hneď som odpadla a potom som sa prebrala až po sekcii.
No vďaka Bohu a lekárom, že nás zachránili. Malinka bola ešte chvíľu na kysliku, pretože jej už prestávalo byť srdiečko. No teraz ma 3 mesiace a je zdravá❤️
Moje zotavovanie bolo náročnejšie, ešte stále to nieje ono po tých 3 mesiacoch, ale základ je, že nás zachranili🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janka3179 odlucenie,zacala som krvacat a mala sa v ten den narodila 29+0