Odstránenie chĺpkov na brušku a na chrbte

sofia01
12. mar 2017

Ahojte. Už od mala ma trápi nadmerné ochĺpenie na brušku (nad a pod pupkom) a na chrbte (krížová oblasť). Čítala som že sa to dá odstrániť laserom, elektrickou ihlou atď. Máte s tým nejaké skúsenosti? Odstránia sa chĺpky po laseri a po el. ihle na trvalo? Čo je podľa vás lepšie? Lebo peňazí to teda stojí dosť. Voskom som to neskúšala, možno by som to skúsila, ale malo by to účinok a zmysel? A zaujímalo by ma, od akého veku sa robia tieto laserové odstránenia? Navyše mám chĺpky úplne svetlé (blond) čiže neviem či sa to laserom vôbec dá. 🙂 Budem rada ak mi napíšete vaše skúsenosti,názory a po prípade dobrú kliniku 🙂 Ďakujem vopred.

melody5
12. mar 2017

Mam skusenosti s el.ihlou a IPL, ihlu neodporucam,ale IPL mi aj ked inde skvele zabralo.Aj vosky po case tiez toho vela oslabia a znicia.

kondaska1
12. mar 2017

Ahoj, ja som chodila na odstranovanie laserom pod pazuchami a aj okolo pupka ale nic moc, bolo fajn iba ked som bola po zakroku, asi mesiac ziadne holenie ale potom opat zacalo vyrastat ale menej, takto som chodila asi 7 mesiacov, potom som zostala tehotna a musela som prestat a po polroku bol stav taky ako predtym. Takze za mna laser nic extra a este to aj dost bolelo...

katharinka1
13. mar 2017

Ani mne laser nepomohol, na elektrickej ihle som nebola.