hladala som nieco podobne a kedze som nic nenasla,tak zakladam novu temu.
presne toto je teraz moj problem,zienky,kt ste sa s tym stretli,budem rada,ak sem popisete vase skusenosti,alebo osvecene recepty.
Mne moj dr povedal,ze mozem otehotniet,ale plod sa mi neudrzi,kedze mam slabu maternicu,na to som bola u liecitela,kt mi poradil cvicit na brucho,spevnit svalstvo.Pijem aj alchemylku. Co viac spravit?? 😨
to sa da tak naoko,niekde v podvedomi to je stale
🙂 petruci no ja neviem... ale ja s BT merat neprestanem. 😎 mna to bavi 😝 a tym padom aj tak na to myslim hehe ,..ci chcem ci nechcem
baby vam nie je pomoci 😀 😀
😀 petruci nie je...pomoc pride az ked porodim 😅 😝
ahoj, citam tu o transabdominalnej cerklazi, viete mi povedat kde vam ju robili?
ja mam doma 4rocnu dcerku ktora sa mi narodila na konci 33 tt. a teraz som
potratila v 23 tt nakolko sa mi tak skratil krcok ze to nevydrzal prosim poradte.
Dobry deň mam podobni problem mam slabu maternicu dr mi povedal ze nemozem mať deti je to tak ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
to ano,ved ti vravim,ste uplne zdravy,iba hladate pricinu,zabudnite chvilku na to,zac planovat nieco ine a pride to,je to osveceny recept aj u mojich kamosiek,kt uz maju deti 😉