Som v 12. týždni a stále ráno krvácam

kvet17
6. jan 2015

Ahojte, chcela by som sa opytat ci je mozne aby som stale skoro kazde rano krvacala niekedy je to slabsie niekedy silnejsie. Som v 12 tyzdni. Bola som na pohotovosti dala mi duphaston s tym,ze som nevedela,ze si mam ist potom predpisat znovu,ale bolo vsetko v poriadku.Az o tyzden neskor sa zo mna rano liala krv myslela som,ze uz neudrzim moc,ale bola to krv.Tak som isla ku svojmu gynekologovi ten mi dal znovu lieky a aj askorutin proti krvacaniu,Ale aj napriek tomu stale krvacam tak slabo alebo spinim.Moze to byt s tych liekov?Ked som zase dva dni krvacala isla som na pohotovost s tym,ze bolo vsetko v poriadku,ale ta krv ma znepokojuje.Mohol by to byt zamlcany potrat zistila by som to?Su pri tom nejake bolesti?Ku svojmu lekarovi idem az o tyzden a stale sa bojim ci je vsetko v poriadku.Dakujem za Vase odpovede.

raszuz
6. jan 2015

@kvet17 asi by som k tomu svojmu lekarovi zbehla skor

maxe38
6. jan 2015

@kvet17 co sa tyka toho zamlcaneho potratu...ja osobne som necitila nic len som z nicoho nic zacala krvacat a na pohotovosti mi zistili,ze nebije srdiecko a to som v sebe nosila 2 tyzdne mrtvy plod a vobec nic ma nebolelo.mozno by som byt tebou isla na pohotovost.tyzden je dlho a ty budes stale len v strese.a krvacanie v tehotenstve nieje dobre ,takze radsej skus tu pohotovost.

pribinak
6. jan 2015

Ja by som veru týžden nečakala, radšej 100x zbytočne ako raz ....

tanusa888
6. jan 2015

Mozete mat aj krvnu zrazeninu.to som mala ja.krvacala som a potom este vy
se mesiaca som spinila.nakoniec sa stratila a vsetko bolo ok.

timi1012
6. jan 2015

Ja neviem ci by som cakala taku dobu.... najlepsie je ist na pohotovost. Drzim palce. Ziadne krvacanie neznaci nic dobre v tehu a to nemyslim v zlom.

katuskatt
6. jan 2015

Ja som krvacala skoro do 5 mesiaca. U lekara som bola asi kazdy den s tim,ze krvacanie neprestava. Ale ako naschval u lekara to vzdy prestalo a doma pokracovalo. Brala som ladee vita,magne b6 az raz mi dal lekar dost silne lieky ( nespominam si na nazov) mala som si dat z celeho balenia len 1 tabketku a veru aj to po nej prestalo. Ziadne krvacanie ani spinenie.

loliki
6. jan 2015

Mne krvacanie zastavili v nemocnici. Ten prvy trimester je vzdy neisty. Telo si s nami robi co chce. A lekari vedeli urcit pricinu krvacania? Niektore maju aj menstruaciu prve mesiace. Tazko radit, lebo aj tie neustale vysetrenia a vela sona... Nazory su rôzne. Drzte sa. Skuste zachovat pokoj. Zelam len to najlepsie. 🙂

lauricka
6. jan 2015

@kvet17 ku svojmu lekarovi chod zajtra, vela stastia

sjuzan77
6. jan 2015

@kvet17 ano, je mozne ranne krvacanie. Zial, uz som takto 3x potratila, krvacala som kazde rano, vzdy po malej potrebe a potom cely den nic, znova az dalsie rano. Kazdym dnom sa to zosilnovalo, az nakoniec prestalo bit srdiecko 😔 V ziadnom pripade ta nechcem strasit, dufam, ze bude vsetko ok, ale na tvojom mieste by som utekala na pohotovost.

sibalka21
6. jan 2015

Hned na pohotovost alebo k doktorovi na scan. Krvacanie nikdy nepredstavuje nic dobre. Aj ja som to uz bohuzial zazila

junova
6. jan 2015

@kvet17 Ja som tiež občas krvacala a zistili mi ranku na krčku maternice. Bábätko sa normálne narodilo. Živé, zdravé v 40 týždni

haimi
8. jan 2015

@kvet17 Na tvojom mieste by som isla radsej na pohotovost a najlepsie by bolo, keby si ta nechali v nemocnici. Ja som bola na zaciatku 8tt s krvacanim na pohotovosti a nechali si ma v nemocnici, kym nebolo vsetko ok. Ascurotin je skor na spevnenie ciev, neviem ci je to idealne na zastavenie krvacania. Mne davali v nemocke dycinone. Je divne, ze stale krvacas. Nemas hematom, kt sa vyplavuje. Je to cervena krv, alebo uz len hneda? Hneda je totiz stara, cize sa ti uz len snad cisti maternica.

kvet17
autor
9. jan 2015

Bola som uz na pohotovosti,povedali,ze babatko je v poriadku,ze to praskla asi cievka,ale aby mi stale praskali cievy? Teraz je to uz taka tmava hneda krv predtym ked som krvacala tak to bola cervena krv. Takze vobec neviem iba sa vzdy zlaknem az sa bojim ist spat,ze zase zacnem krvacat. A este ked mi treba ist viacej na wc tak aj v tedy krvacam nieje to az take silne,ale je.A to neviem preco. Idem zase na kontrolu v pondelok tak hadam bude vsetko v poriadku.

havana21
31. jan 2015

@kvet17 ako si dopadla?

kattyy3
18. feb 2015

@kvet17 ahoj pozri to co sa ma stat sa stane a moc sa to ovplyvnit neda. Mam za sebou 2 zamlcane potraty a fakt je ten ze to prebehlo bez mojho vedomia a aj bez krvacania a spinenia takze pripady su rozne no nie vzdy asi krv znamena len potrat. Teraz som v rovnakom tyzdni ako ty a tiez od 10t spinim. Najprv to bola krv ako vravis pri cikani a teraz nastastie uz len hnedy vytok alebo ako to nazvat. Bola som tri dni za sebou u lekaroch a kontrolovali aj krv a aj uzv a vsetko ok, ale chapem ta viem co prezivas aj ja sa o drobceka bojim len mu stale hovorim ze to musi zvladnut a ja urobim vsetko aby sme dosli dokonca. Mna lekarka vypisala na PN a musim oddychovat ukludnilo sa to ale stale hnedo spinim. Chodim kazdy tyzden na uzv a kontroly a verim ze to zvladneme ved uz musime. Pekne si ver aj ty a hlavne klud drobcekovi to nepomoze. Pozri moja babicka krvacala cele tehotenstvo a tatino sa narodil zdravy tak nie vzdy je vsetko tak cierne ako sa na prvy pohlad zda. Hlavu hore bude to dobre.

kikiklop
26. feb 2015

bude to dobre ,ja som nekrvacala ,,,a v tretom mesiaci mi zistili ,,zamlčany plod ,,,a ani bolesti nič.,,,teraz som otehotnela a začala som krvacat ,,brala som askorutin ale aj dupastol,,, potom to prestalo ale ja si myslim že je to v poriadku ak sa citiš v pohode ak by si mala komplikcie tak maš bolesti ,,aj tym som si prešla preto viem očom hovorym neboj sa,,mesexuj a ber pravidelne tabletky a lež,nenamahaj sa a bude to ok

kvet17
autor
11. mar 2015

Havana21@tak nastastie to zatial vyzera dobre. Od vtedy,este som krvacala,ale potom sa mojmu doktorovi nezdala placenta,ze ju mam nizko tak ma poslal do nemocnive tam zase povedali ze nic nevidia. Uz ubehol nejaky cas placenta sa zdvihla babatko sa hybe s idem na sono kde mi uz povie co to bude a este som stale na pn uz tri mesiace. Len mi stale posuva tyzdne uz to mal byt 21 tt a teraz povedal,ze je to len 20 tt podla merania babatka malo 300 g. Uz mi to tri krat posunul je to normalne je tam posun podla menzesu 3 tyzdne a podla neho 2 tyzdne. Stale nieco,ale verim ze babatko rastie ako ma a bude v poriadku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre