Som v 7. týždni a nie je vidno akciu srdiečka

dancura
4. apr 2016

Caute kocky,

Dnes som bola na prvom sone-6tt+4. Na sone bol vidno vacok- doktorka povedala, ze rozmery ma dobre, len nebolo vidno akciu srdiecka. Teraz sa bojim, ze nieco nie je v poriadku...na dalsie sono mam ist o 2 tyzdne. Kedy vam potvrdili cinnost srdiecka?
Dakujem

monicm
4. apr 2016

@dancura Je to časté a neplaš sa, niekedy vidieť v 6 týždni, niekedy až v 8. Možno keby si išla o 2-3 dni, bolo by vidieť. Ja som mala to isté pri prvom tehu a teraz máme doma 9 ročného chalaniska.

P.S.: je dosť možné, že sa do teba pustia, (že nevieš biologiu, že si išla skoro a pod.), nevšímaj si to.

gaja78
4. apr 2016

Presne toto iste som mala pri prvom syncekovi, doktorka ma vyplasila na smrt, pritom je to normalne, ako pise mamina vyssie, okolo 7-8 tyzdna zacina vidno akciu srdiecka. Mna to dohnalo az na pohotovost a tam to uz vidno bolo. Neboj sa, hlavne nestresovat, vsetko je tak ako ma byt

evkafekete
4. apr 2016
Používateľ evkafekete je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evkafekete.

@dancura nestresuj sa, casto sa to stava. Par dni urobi velmi vela.. uvidis o dva tyzdne moze byt vsetko ale ze uplne inak

mimikas
4. apr 2016

Pokial vacok zodpoveda velkosti, je to ok, srdiecko este nemusi byt dnes vidiet a zajtra uz moze, zalezi aj ake dobre ma sono lekarka, plus nikdy nevies kedy presne si otehotnela. ja som to mala tak pri oboch tehu a v pohode, pri prvom bolo dokonca srdiecko vidiet az v 9tt, takze klud 🙂, jest zdravo a oddychovat

8291
4. apr 2016

Počkaj tie dva týždne,neovplyvníš nijako výsledok.Pri prvom tehu som mala akciu❤ v 8tt.A na konci 10tt plod odumrel.Pri druhom tehu som bola v 6tt ked som začala krvacať čerstvou krvou v kusoch,išla som na sono s krokodílími slzami,ze je to zase v háji a zasa na kyret,no na sone bola akcia ❤,babätko som donosila.Cize je to individuálne.Naozaj počkať a v potom to uz bude jasné.Preto ťa teraz gynekolog neriešim,lebo baozaj treba tomu čas.

dancura
autor
4. apr 2016

dakujem vam kocky za podporu. Oneskorenim ovulacie to isto nie je, kedze sme boli na umelom v strede cyklu. Preto som asi aj taka citlivejsia a viac sa bojim, kedze sme si uz vela odtrpeli.

bubinko1506
5. apr 2016

ahoj, urcite sa este neplas a skus vydrzat do dalsieho sona. uvidis, ze potom bude uz vsetko v poriadku. je mozne, ze lekarka nema taky citlivy ultrazvuk, tak srdiecko este nevidela.
ja som bola tiez na umelom. v 6tt som musela ist na pohotovost, lebo som zacala spinit a lekarka na sone videla len prazdny gestacny vak. pre istotu ma poslala na dalsi den na ultrazvuk do CAR a tam prekvapenie - lekar videl 2 bijuce srdiecka.
takze nezufaj, urcite bude vsetko ok

dancura
autor
5. apr 2016

@bubinko1506 dakujem. Modlim sa, aby to bol aj nas pripad 🙂

bubinko1506
6. apr 2016

@dancura drzim palce, aby to vsetko dobre dopadlo. bola si na ET alebo KET? a vkladali ste embryo po PK alebo hned na treti den?

dancura
autor
6. apr 2016

@bubinko1506 Bola som na ET a vklad bol na 3-ti den. Stale mam taky blby pocit...prestali mi aj niektore priznaky, ktore som mala hned vlastne od ET. Len si vravim, ze je to mozno aj tymi liekmi- berem utrogestan. Tak neostava mi nic ine, len cakat a snad bude vsetko ok.

elenkaba
6. apr 2016

@dancura neviem ci ti pomoze moja odpoved. Tiez som po ivf, na 6tt+0 som este nemala srdcovu akciu, na 6tt+5 uz bola. Bolo to na kvalitnom usg pristroji u toho isteho doktora. Tak by som este par dni pockala na kontrolne sono.

dancura
autor
6. apr 2016

@elenkaba Elenka, dakujem. Aj som rozmyslala, ze by som zbehla niekam inam na sono. Moja gynekologicka ma objednala az za 2 tyzdne...to by som uz bola 8+4tt. Len dovtedy sa budem psychicky ubijat. Radsje by som zbehla uz buduci tyzden na sono, to by som mala byt uz minimalne 7+4tt. Smiem sa spytat, ze kde maju ten kvalitny usg? Urcite by som si to musela priplatit, ale nevadi...ak by mi odpadol ten balvan zo srdca, tak by to zato stalo

elenkaba
6. apr 2016

@dancura ja som bola gynaex ba na zahradnickej. Byt tebou tiez necakam a idem o tyzden. Mne aj tych 5 dni od prveho sona bolo strasne dlho.

dancura
autor
6. apr 2016

@elenkaba Daujem Elenka. Objednala som sa rovno k nim- dr. Diveki. Sice investujeme 35E za extra sono, no presne, ze cakat 2 tyzdne by som asi nedokazala

elenkaba
6. apr 2016

@dancura budem drzat palce aby na kontrolnom sone bolo vsetko v poriadku.

dancura
autor
11. apr 2016

@elenkaba Elenka, dakujem pekne aj za odporucanie super doktora. Dnes som u naho bola a bol naozaj velmi mily, ludsky,...proste super. A samozrejme, ze dakujem za podporu 🙂

dancura
autor
11. apr 2016

kocky, vsetkym vam pekne dakujem za vase komenty. Prave som sa vratila zo sona. Podla MS som v 7+4tt avsak podla sona som 6+5tt...tak preto asi nebolo vidiet akciu minully tyzden. Tento tyzden uz akcia bola krasne vidiet, tak sa vytesujem 🙂

bubinko1506
11. apr 2016

@dancura super sprava, gratulujem a drzim palce, nech uz je vsetko v poriadku

elenkaba
12. apr 2016

@dancura super. Tesim sa ze to dobre dopadlo. Drzim palce nech to takto ide dalej. By si sa bola zbytocne trapila este tyzden, takto si kludna a spokojna.

jakobsapple1
12. apr 2016

@dancura mojej kamaratke este v 9 tyz nic, boli sme spolu na sone a na dalsom sone o tyzden bolo vsetko ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre