Ahojte baby, dnes som sa dozvedela že mám zvýšené žlčové kyseliny. Máte s tým niektorá skúsenosť? Hlavne čo sa týka liečby a či je nutná hospitalizácia.
Ďakujem 🙂
@stvorlistok81 ja somala tiež cholestazu v oboch tehotenstvach. Tiež som v prvom tehu ležala v nemocnici. Len dieťa a esencial tabletky a monitorovali ma
Termin som mala 19.3.a narodila sa 17.2.porod sa spustil sám. V druh tehui vyvolali pôrod v 38 TT. A potom na operáciu zobralii mi Cely žlčník. Spravili sa mina ňom strbiny kamienky po celom žlčníku.teraz som tehotná po 10 rokoch znovu som zvedavá co ma čaká
@maryraven2 prosim....ako si dopadla? Ja to mam😟
@ivankaalenka nie som síce maryraven ale odporúčam Ti hlavne sa nestresovať, prečítaj si aj moje príspevky ak tak Ťa snáď trošku ukľudnia 🙂 prešla som si tým, nie je to žiadna sláva a pôrod u mňa bol vyvolávaný kvôli tomu v 37tt, malý má už teraz rok a pol a je zdravý ako rybka, len sa nestresovať a monitorovať stále, oddychovať, natierať sa aby všetko nesvrbelo (ja som bola až doškriabaná do krvi 🙈😁) a prečkať v zdraví, DRŽÍM PALCE pre oboch 🙂 každopádne ak by niečo sa Ti nezdalo, radšej 100x utekať na pohotovosť...aj 10000x pri každom Tvojom hocjakom podozrení... Bude dobre, neboj, veľa zdravíčka prajem! ❤️ Viem, že je to veľmi stresujúce, ale doktori vedia čo robia, ešte raz držím palceee ❤️
@annirons ahoj, prosím ťa, aká je veľmi prísna diéta? Na nete som našla rôzne články, ale niektoré si dosť odporujú. Som momentálne 32+2tt hospitalizovaná kvôli zvýšeným žlčových kyselinám, hodnoty mi klesajú aj stúpajú, užívam Lagosu, Essentiale, Ursosan, B komplex a možno budem prepustená domov s tým, že budem pravidelne sledovaná ambulantne, preto by ma zaujimalo, ako k zlepšeniu pomôcť aj prostredníctvom diéty. Veľmi pekne ďakujem.