Tehotenstvo po leep konizácii

martinkojakub
28. sep 2017

Mamičky ktoré ste po konizácii,a otehotneli ste ako prebiehalo tehotenstvo,mali ste obmedzenia,nejake zdr.problemy cez tehotenstvo?Dakujem za prispevky.

murka2222
28. sep 2017

Ja som otehotnela presne rok po konizacii. V ôsmom tyždni som mala špinenie lekar nasadil lieky a potom už bolo tehotenstvo bez problémov. Kontroloval ma častejšie ale všetko bolo v poriadku.

sabina_es
29. sep 2017

Ja som otehotnela 8 mesiacov po konizacii. A zatial je vsetko v poriadku. Ani som nespinila. A verim ze uz ani nebudem🙏🏻 A nemam ani ziadne obmedzenia. Nadalej fungujem ako doteraz. Dokonca aj chodim este pravidelne do fitka. Toho som sa tiez bala, ze budem musiet doma lezat a byt na PN ale zatial som ok.

mattkapd
29. sep 2017

Ja som otehotnela rok po konizacii žiadne obmedzenia som nemala..Raz som lezala v 26tt pre falisnu cinnost maternice ale inak nic rodila som nakoniec den pred TPa možno aj vďaka tomuto som mala rýchly A dobrý porod..

mrskova
29. sep 2017

otehotnela som 8 mesiacov po leep konizacii, na prvy pokus , cele tehotenstvo bolo bez problemov ( teda ak neratam nevolnosti 🙂

petragott
29. sep 2017

Ja som otehotnela 2 roky po konizacii,obava z toho ci potratim alebo budem musiet lezat cele tehu samozrejme bola,nakoniec som mala do 30 tt uplne skvele tehotenstvo,potom sa krcok zacal skracovat,napravilo sa to liekmi a nakoniec som sa pri porode ani otvarat nechcela a druhe tehotenstvo uplne cele bez akychkolvek problemov s krckom, takze netreba sa bat tej operacie,aj ked samozrejme kazde telo moze inak reagovat..

martinkaf
29. sep 2017

Ja som otehotnela 4 mesiace po konizacii a všetko bolo ok...este som aj prenášala 10 dni a narodil sa mi 4kg dieťa...častejšie ma dr sledovala a povedala ze ukážkové tehotenstvo 😄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre