V 6. týždni vidno len gestačný vak so žĺtkovým a žiadny plod

ivka2112
6. jún 2024

Ahojte, je podla Vas v poriadku aj v 6tt+3 este bolo vidno len gestacny vak so zltkovym? Bola som na utz tyzden predtym a bol tam len gestacny. Vcera (po tyzdni) bol gestacny vacsi a uz tam bol zltkovy jasne viditelny, ale ziadny plod. Mam ist o tyzden a to vraj bude klucove, lwbo tam uz vraj bude musiet byt vidiet plod a aj pocut srdiecko. Myslite, ze ked este teraz nebolo, je to ok? Mate niekto taku skusenost?

mamina87
6. jún 2024

Ahoj môže sa skrývať ...počula som o tom ...ja som mala len vacok pred 3 rokmi ale to som aj spinila ☹️ takže držím prsty nech sa ukáže 🥰

mamina87
6. jún 2024

Krv na vyšetrenie hcg ti nebrala?

cookie29
6. jún 2024

pozri, zvycajne sa objednava az v 8tt pretoze vtedy uz je jasne a vyhne sa tymto stresom. Toto je obdobie, ked par hodin zmeni vela. Mozno rano si bola na UTZ a nic tam nebolo a keby si sla teraz, uz tam nieco je...
Drzim palce

sisa_s
6. jún 2024

Treba pockat, drzim prsty 🙂 a 6+3 je 7.tyzden uz 🙂

domcavesel
6. jún 2024

Podľa mňa je ešte čas 😊 ja som bola na kontrole v 5tt a mala som IBA gestacny vak, potom som bola tuším o dva týždne bol už aj plod

barbora_t
6. jún 2024

Ja som mala 6+0 gestacny vak a zlte teliesko 6+6 plod aj s bijucim sedieckom 🙏 staci ak si mala posunutu ovulaciu, drzim palce

vero96
6. jún 2024

Ja som bola v 5+6 a bol plod so srdiečkom.

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snazilka_bio_mamka
6. jún 2024

bola si velmi skoro. niekedy v 9tt som bola a bol plod aj so srdieckom , mozno keby idem takto skoro tak je aj u mna len zltkovy. ALE, pred 2 rokmi som mala MA a gestacny mi rastol aj hcg stupalo a bábo nikde, takze som mohla ist na cistenie. Vsetko je mozne, na vsetko sa treba pripravit psychicky

dominika6536
29. aug 2024

@ivka2112 ahoj ako si dopadla ?🙂

ivka2112
autor
29. aug 2024

@dominika6536 ahoj, som v 19tt 🙂 v 8.tyzdni uz bol plodik aj s bijucim srdieckom ako zvon🙂

mamina87
30. aug 2024

@ivka2112 držím prsty aby bolo všetko ok a nech robí radosť 🥰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre