V ktorej nemocnici mi urobia prerušenie tehotenstva zo zdravotných dôvodov?
Pekny den prosim Vas v ktorej nemocnici mi spravia prerusenie vo vyssom stadiu tehotenstva. moj doktor mi povedal, ze si nemam vybrat sukromne nemocnice ale skor statne nemocnice.Pytala som sa ho na BA konkretne antolsku a povedal mi ze ma mozu aj nemusia zobrat.kedze je situacia s koronou dost zla. Myslite ze ma tam mozu odmietnut? Doktor mi dal vymenny listok ze s tym sa mam objednat.Prosim o komentare k danej otazke.
Ružinovská, mne včera ponúkli takéto riešenie.
@denden77 prosim pekne ale zato sa asi plati
@naobedbuduspagety a vy ste sa rozhodli pre ruzinovsku?
@naobedbuduspagety akurat pozeram ze si od Detvy.. chcem sa spytat volala si tam telefonicky?
samotny zakrok je hradeny poistovnou, priplaca sa kvazi nadstandard (platila som 120€ v 2019 r.)
@denden77 mozem sa opytat v ktorom tyzdni si tam bola? Da sa to objednat aj cez telefon? Alebo osobne som od NR
Ja som sa rozhodla v tehotenstve pokračovať, ale toto bola jediná nemocnica, ktorá mi to ponúkla teraz vo vyššom štádiu.. U nás v BB už pred pár týždňami povedali, že to neurobia lebo je neskoro.
@naobedbuduspagety mozem otazku ktory tyzden Vam odmietli spravit ukoncenie?
v 21.. ja som tam bola rovno osobne, kedze som z BA.. ale ked si zavolas na recepciu, isto ta usmernia
@denden77 dakujem krasne .. mozem ak tak napisat spravu?
V BB bol problém už prebiehajúci 24 týždeň.
jasne, kludne
@naobedbuduspagety dakujem krasne a prajem vela zdravicka 🍀
Ved to spravia snáď v každej štátnej nemocnici, ci nie? Do súkromnej by som veru nešla. Ja som bola v Piešťanoch v 23tt a na starostlivosť si nemôžem sťažovať. Automaticky dostaneš vip izbu, prístup super, milý personál, na epiduralku máš zákonný nárok a všetko do posledného centu prepláca poisťovňa.
@konikkon mozem sa opytat preco nie sukromna ?
Veľa úkonov si platíš sama a tie naše slovenské súkromné su len také pozlatko. Napr. spomínaný Koch, síce krásne prostredie, ale len kým sa nevyskytnu komplikácie, nie sú na to vybavení a ženu prevážaju rýchlo do štátnej. Možno sú to len moje predsudky, ina môže mať na to opačný názor.
Ahoj,aj u nás v Bojniciach robia,ja som momentálne po indukcii (ale moje bábätko žiaľ v 16ttnezilo),ale bavili sa tu o tom a majú to aj na stránke bojnickej nemocnice...ak by...
@lyduska13 prosim ta kolko si tam bola? Po zakroku? A boli si na oddeleni sestonedelia?
No vo štvrtok vecer má prijali, a začali má pripravovať, neviem v kolkatom ty si,ja som už plodik musela porodiť (keďže som mala zamlcany potrat),v piatok som mala zákrok a zajtra idem domov...

Koch
ked tak, napis spravu 😉