icon

Je Albi pero vhodné pre dvojročné dieťa?

1. jan 2025

Ahojte je vhodne aj pre 2 ročne detičky?
Je to ozaj taká super vec ktorá stojí za tie peniaze, či je okolo toho zbytocne veľký boom?
Vyhrali sa s tým vaše detičky?
Budem rada za úprimne názory ! ❤️ Ďakujem

matrioshka333
1. jan 2025

Mne sa to páči, deťom až tak nie. Zľakli sa toho zvuku, keď zle odpovedáš na úlohu. Dlho sa báli toho. Takže dcéra sa začala zaujímať o pero asi až keď mala 5 rokov.
Ale každé dieťa je iné. Viac sa im páčili tie pracovné zošity a roztancované fixky od Kvída.

vkatush
1. jan 2025

Môj ho má od asi 1.5 roka a ide u nás každý deň, sám si ho zoberie, pýta a dokáže čítať polhodinu v pohode. Teraz má 2 roky, na Vianoce dostal ďalšie knižky, má ich asi 4 alebo 5.

natall113
1. jan 2025

Dcéra má 20 mesiacov a môžem len a len odporučiť, veľmi ju to baví.

gribka1
1. jan 2025

1,5 ročného zaujalo, 3 ročného ani veľmi nie. Asi záleží na dieťati.

petamich
1. jan 2025

Kupili sme ho malemu, ked mal 2 roky, nezaujalo ho nic len Spievankovo a Doprava (dve knizky), dnes mame kniziek viac ale teda jeho to nejako extra neoslovilo, su ale deti, ktore to maju velmi radi a je to u nich najviac vyuzivana "hracka"

really8
1. jan 2025

2r dostal na vianoce. Nepustil to zatial z ruky. Ani doma ani v aute. Spievankovo vyhralo na plnej ciare.

derdia
1. jan 2025

Ak mu to budes citat tak ok. Ale moja to pozrela 5 minut a nechala tak. Az ked mala 4, 5 rokov vtedy sa s tym zacala bavit.

adeladulova
1. jan 2025

Dostal keď mal 3r, teraz ma 5r a síce dokupujeme 1-2knizky ale nič moc

vsetkounas
1. jan 2025

Počkala by som do troch rokov aspoň ,moja trojročna dostala ako tie knižky čo spievajú ako Spievankovo bavia aj našu jednoročnú lebo ma rada pesničky oná si púšti pesničku a kyva si s hlavou a počúva .

autor
1. jan 2025

Som ani nevedela že aj Spievankovo ma na to knižku 😁 to prehra ich všetky pesničky?

mamamasama
1. jan 2025

Ano, aj pre mladsie

really8
1. jan 2025

Vsetky nie. Ty ako si to predstavujes? Vsak to nie je mp3 prehravac. Je to knizka s obrazkami. Ked podrzis pero na nejakom obrazku tak ti da pesnicku. Su tam aj ich zname aj nove. Tusim 200 ci kolko ich tam je.

slaviivals
1. jan 2025

Moje deti dostali teraz na Vianoce. 2,5-rocna a 4-rocna. Tu starsiu to bavi ovela viac, takze som nesmierne spokojna, ze som s nim vydrzala az doteraz. Knihy sme vybrali Spievankovo, prvu aj druhu cast

autor
1. jan 2025

Ešte mám otázočku ako úplný neznalec 😂 to pero je asi jeden druh však? Nemám čo pokaziť pri vybere, je každé rovanake však? Resp. je niečo na čo si treba dať pozor?

michelle567
1. jan 2025

@slaviivals a čo ste kúpili s perom to rozprávkové učenie? Plus knižky Spievankovo?

autor
1. jan 2025

Akurát pozerám že sa dá aj samostatne kúpiť to pero bez knihy. A treba ho nabíjať alebo je na baterky?

slaviivals
1. jan 2025

@michelle567 kupili sme 2 pera a Spievankovo 1 a Spievankovo povolania. Rozpravkove ucenie nie
@autor pero sa nabija a vydrzi naozaj dlho. My sme od Vianoc nabijali starsej 2x, mladsej raz (hned po otvoreni)

michelle567
1. jan 2025

Ja som to kedysi pozerala a samotné pero vyšlo cca rovnako ako keď je v nejakom sete s knihou. Že sa to viac oplatilo už aj s knižkou. Či? Asi ale kúpim až na 3.narodeniny

slaviivals
1. jan 2025

@michelle567 ano, my sme napiklad kupovali spievankovo + pero a zvlast dalsie pero, zvlast spievankovo o povolaniach. Zalezi od akcii, co sa ako oplati. Na 3. narodeniny podla mna super. Na 2. este mozno zbytocne skoro. Ale zalezi od dietata, samozrejme. U nas je mladsia 2,5 r. intelektualka a aj tak k tomu neinklinuje az tak, ako starsia

no1990
1. jan 2025

U nás 1,5 ročný to miloval a štvorročný ani náhodou. Zas synovec päťročný bez toho ani z domu nevyjde. Veľmi záleží na konkrétnom dieťati.

danyelia
3. jan 2025

Je to super, dcére sme kúpili na 3 roky knihu ,,Rozmotaj si jazýček,, a ,,Spievanky,, - baví ju to, vie sa zahrať aj sama, rieši tie kvízy, spieva si. 6 ročný syn má knihy o vesmíre a zvieratách, tam ho bavia hlavne tie zvieracie pazvuky počúvať 🙂 Starším deťom sme kúpili hovoriaci a svietiaci glóbus a tiež super vec...

maxik24
3. jan 2025

Odporucia ti to vsetci, lebo deti to zaujme, az na vynimku kazde a vsetky budu dobkat a pocuvat. Ja som proti tomu peru a uz nam ho rodina x krat chcela kupit. Radsej podporujem deti v "citani" obrazkovych knih, teraz tie batolata maju vsetko na dlani, obrazovky, ktore ich bavia vsade kam idu, knihy, ktore im hraju, spievaju, citaju. Nemusia nic.

A mne sa viac paci, ked si deti trenuju pozornost, sustredene nerusene pozeranie hladanie na obrazkoch, listovanie v tichom, kludnom svete, ponorene len do svojej fantazie.

S perom sa nebude rozvijat ani fantazia, ani sustredenost na cas "sam so sebou", a potom tie deti nebavia nudne, pasivne knihy, v ktorych musia aktivne hladat, co by ich zaujalo.

Cize ak ta zaujima viac rozvoj dietata tak ako pisem, urcite nie.

Ak ta zaujima, ze sa ti pri tom maly prebavi, lebo prebavi, to ano.. Tak ano.

Za nas nie. Ale ani interaktivne hracky sme nikdy nemali, aby sa aj ako babatka museli pricinit aktivne o zabavu sami/ s nami.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
slavomira236
7. jan 2025

Mojich to nezaujalo. Jedine dcerka spievanky 1 si pustala..hrave ucenie rozmotaj si jazycek abeceda vobec ... Stoji pero na policke

slavomira236
7. jan 2025

@monsterablue tiez mi to tak pride co citam jej otazky..