icon

Nevhodná kniha pre deti v Bratislave?

prettywoman1212
9. jan 2025

Ahojte baby,

Píšem s kamoškinej skúsenosti. V jednej Bratislavskej škole má druháka, ten zo školy priniesol že tam mali knižný trh, a mohli si kúpiť knižky. Ešte uvediem že v škole sú len ročníky 1.-4., čiže starší nie, všetci žiaci sú tak do 10 rokov. Doniesol odtiaľ že si kúpil knižku Obyčajný chlapec. Vyzerá ok keď si prečítate popis, ale horšie keď sa do nej začítate. Pridám sem úryvky z knihy, a povedzte mi čo si o tom myslíte, ja osobne si myslím že táto knižka nie je vhodná pre také malé deti, ktoré majú ešte riešiť niečo úplne iné. A to nie som ani zarytá kresťanka, ani nič nemám proti nikomu, iba si myslím že to patrí starším žiakom, keď tak, a nie do ruky 7 ročného chlapca. . A čo mi posielala tak to nie je zrovna na dvoch stranách.

Úryvky priamo z knihy dávam ako fotku. Teraz si so mnou píše, že sa bojí kontaktovať riaditeľa, alebo učiteľku, aby si to nevyvyšovali na malom, že ona robí “ bordel “ …

Za mňa toto je výber kníh, ktoré sa predávajú, by mali skontrovať učitelia a toto je jasné zlyhanie pedagóga, ktorý mal toto na starosti. A nech si o mne myslí ktokolvek aká som neprogresívna, keby sa toto dostane do ruky môjmu 6,7,8 ročnému dieťaťu, tak kúpim takú knihu učitelke aby ju dala čítať svojim deťom…. Samozrejme knihu dieťaťu zakázať čítať, ale myslím si že toto je zlyhane určite aj pedagóga alebo školy. Čo si o tom myslíte vy?

Nevhodná kniha pre deti v Bratislave?Nevhodná kniha pre deti v Bratislave?
Strana
z5
indianica
21. jan 2025

@prettywoman1212 ohavné, zvrátené, neslušné, perverzné.

Strana
z5