icon

Odporúčania na prvú Albi knihu pre najmenších?

petruska27
29. júl 2024

Dobrý deň, akú knihu odporúčate ako prvú albi knihu pre najmenších?

cyberk
29. júl 2024

Spievanky 1 urcite 🙂 2ka nezaujala.. potom npr. zvieratka v zoo, moje prve farby a tvary

sun_shine_2020
29. júl 2024

@petruska27 zvieratka v zoo, spievankovo, spievankovo povolania.

petamich
29. júl 2024

u nas nic okrem Spievankova a Doprava nezaujalo 🤷‍♀️ a take nadeje som si robila, mozno este neskor

deedol
29. júl 2024

@petamich ani u nas zial 🙂 a to uz ma 6r. (ja len aby si si nerobila tie nadeje privelke ;))

petamich
29. júl 2024

@deedol 😂 myslela som si, su evidentne deti, ktore to naozaj bavi a potom take co nie (napr. to moje a to som uz skusila viac knih dokupit, zbytocne)

bolarazjedna
29. júl 2024

Podľa mňa Lesné zvieratká je krásne spracovaná knižka, aj text, aj ilustrácie.

jazula
30. júl 2024

Denné činnosti - dcérka si púšťa pesničky a tancuje na ne dookola 😁. Teda keď má v ten deň albi náladu. Inokedy o ne ani nezakopne. Myslela som si, že Spievanky 1 budú mať úspech, ale veľmi nezaujali. A trocha začína skúmať Rozprávkové čítanie, ale máličko… Má 3r2m.

mirola
30. júl 2024

my mame doma toto a synator vobec nejavi zaujem, vobec sa s tym nehral, tak sme sa dohodli, ze to posunueme dalej a kupi si nieco co chce ma 6 rokov. Zas kamoska ma dceru a ta pri tom presedi cele hodiny 🤷🏼‍♀️

xsoniax
30. júl 2024

Mojej som kúpila tu malú knižku mačky(keďže jednu živú mame doma :D) ... Mala čerstvo dva roky, ale až tak ju to nepochytilo... Az postupne... A cca od 2 a pol roka na tom fajne frčí. Viem sa prehrať sama aj polhodku doobeda a pol hodku poobede... Hlavne vtedy, ked potrebuje taky svoj čas pre seba... Veľký úspech majú spievankovo, spievankovo povolania (tie ju bavia od začiatku) - ale tak pesničky si doma púšťame - možno preto. Neskôr som do kúpila spievanky 1, 2 a teraz veľmi počúva mici a Mnau idú do škôlky - bude mať čoskoro 3 a pôjde do škôlky, tak ma prípravu 🙂

kuko55
30. júl 2024

Náš je do toho blázon, ale je pravda ze niektoré knihy čítal možno raz, iné až zodral........akurát ich číta, všetko len aby nemusel na obed spať 😁
Určite budem tie okolo 2-3roky posúvať.

animus
30. júl 2024

@mirola ahoj, za koľko predavas?

kuko55
30. júl 2024

@mirola mňa by zaujal atlas, príroda a anglina

mirola
30. júl 2024

@animus dievcata ja som to uz predala vsetko v celku za 80 eur, teda maly.. este raz rolko a chce si kupit skrinu 😂.. kazde dieta ma ine zaujmy 🤷🏼‍♀️
@kuko55 ..