Prečo je Albi pero také obľúbené?
Nechápem. Dieťa si ho chytí do ruky, prechádza po riadkoch a pero mu číta?
Nie je to len o rozprávke. Väčšinou je to o učení hravou formou. Všetky moje deti to milovali. Zameranie je rôzne, od rozprávok, cez cudzí jazyk až po napr. informácie o ľudskom tele, vesmíre...... Ale jasné, nie každému dieťaťu sa to musí páčiť. Ideálne je to vidieť, aby človek pochopil, o čom to naozaj je.
Ani ja tomu nerozumiem. S deťmi som si prezerala a aj prezeram knihy, rozprávame, vyslovujeme správne, učím ich farby,čísla, písmená,tvary,zvieratá, aj po anglicky zvládam. Nikdy to pre mňa nebola lákavá pomôcka. A ani moje deti to nejako nechytilo. Skúsili a ostalo to ležať. Dostala to malá ako dar.
U nas velmi oblubene. Dieta sa moze ucit pokym si mama umyva riad, vysava apod. 🙂
Syn má najradšej kvízy.
My sme ho dostali aj s celou sadou kníh a stoji nevyužité v skrini, lebo ani jedno dieťa to nezaujalo. Základná myšlienka, že na niečo ukážeš a pero ti niečo k tomu povie, alebo že odpovedáš na otázky a hneď máš spätnú väzbu, nie je zlá. Ibaže práve tie albi knihy sú z informačnej stránky mizerné - nevhodne zvolený obsah, občas ťažko určiť, pre akú vekovú kategóriu to vlastne zamýšľali, otravné pesničky a zvuky, nezmyselne spravené kvízy... Ak sa pýtaš vyslovene na albi (s inými nemám skúsenosti), kašli na to a radšej kúp obyčajné knihy, ktoré budeš deťom čítať.
Ja čítam deťom veľmi veľa. Staršia má 7, úžasnú slovnú zásobu, veľmi veľa vedomosti a áno Albi zbožňuje tiež. Napr taká encyklopédia. Veď tam je toľko veci čo ja sama neviem... Albi nenahradí klasické knihy ale dieťaťu to vie dať veľmi veľa...
naše deti to majú radi, majú veľa oblastí a na Vianoce dostanú glóbus
Mne prislo to pero zaujimave, ale mojmu dietatu sa vobec nepaci a boji sa ho, tak kysne v skrini uz druhy rok :D
@viestta kúpim si pero a k tomu potom do kupujem knihy? Dakujem
KUpis si prvu knihu s perom, potom uz len dokupujes knihy

Dieta priklada pero na obrazky alebo pismo a pero prehra zvuk, ktory je nahraty. Texty, pesnicky. Niektore deti to zaujme, niektore nie, niektore to vytiahnu len obcas