icon

Ako prekonať strach z chorôb po pôrode?

29. jún 2025

Ahojte, odkedy soom porodila mam zo vsetkeho strach teda strach z chorob. Stale sledujem dieta ci nieje chore , ci nejavi nejake priznaky chorob diagnoz.. alebo ked nieco zaboli mna tak sa strasne vystresujem ze je to napr. rakovina .. ja uz nezvladam takto žit v strachu.. ked len najdem nejaky cerveny fliacik u dietata tak sa vystresujem tak ze sa az klepem.. prosim poradte ako nemysliet na chorob lebo zosaliem

pribinak
29. jún 2025

Smer psychiater

autor
29. jún 2025

A este doodam ze stale kontrolujem ci nieje niekde nejaka hrcka alebo co … niekedy neviem ani cez den fungovat .. ja sa hanbim ist k psychiatrovi

pribinak
29. jún 2025

To že prenesieš úzkosť na dieťa to sa hanbiť nebudeš?
Skôr či neskôr začne dieťa na to reagovať a viazat sa na tvoje správanie

Toto je na psychiatra

pompovadalibor
29. jún 2025

To to není hamba som Nato tak isto smer psychiatria

marianarem
29. jún 2025

Ja by som povedala, ze skor psycholog. Proste ta podla mna prevalcoval pocit zodpovednosti za dieta a extremne sa bojis, ze sa mu nieco stane, ze sa onho dobre nepostaras, alebo ze sa nieco stane tebe a dieta pride o mamu. Treba to podchytit co najskor, psycholog by mal pomoct. Ani k psychiatrovi sa netreba hanbit, nie si vobec takato jedina, prenho je to bezna prax.

balerina2025
29. jún 2025

ano mala som to, casom sa to zlepsilo.
ale teraz mam ten stracha sama o seba , ale mam na to dovod. :/

berenika39
29. jún 2025

Nejprve psychiatr, nastaví léčbu, až bude líp, tak psycholog - dlouhodobá práce z tvojí strany, ale pomůžeš si. Hlavně to nenech být, je to důležité pro tebe, ale i pro rodinu, tvoje dítě.

dzulli1980
29. jún 2025

A prečo sa hanbíš ísť za odborníkom? ... či radšej budeš takáto a prenášať svoju hystériu aj na dieťa? ... deti bývajú choré, nehovoriac o tom, že keď nastúpia do kolektívu, to bude iná divočina ... neraz som bola aj so sebou, aj s dieťaťom u psychológa, NIKDY som sa za to nehanbila ... NIKDY ... radšej pomôžem dieťaťu teraz akoby si malo toto niesť celý život so sebou ... čo na to hovorí okolie, MI JE JEDNO.

kiki68
30. jún 2025

Moj muz to mal pri prvom, potom to preslo nejako. Nejak sa oklepal z toho a zvykol si. On je taky tazsi typ rodica. Vacsinou s detmi chodim k doktorom radsej ja.