icon

Ako sa efektívne zbaviť závislosti od fajčenia?

kristina534
4. feb 2025

Ahojte, baby už som asi 284777x skusala prestat fajcit.
Nejake tipy,rady,skusenosti?
Mali ste este u seba nejake cigy alebo nie?
Ja ked si poviem že stop uz nebudem fajcit, a mam poslednu cigu tak musim kupit dalsiu lebo mam stres od toho ze nemam u seba 🙈

zlatkapaps
4. feb 2025

To je podla mna najhorsie, co mozes spravit. Musis to len pretrpiet a prekonat. Ja som skoncila zo dna na den. Povedala som si, ze toto je moja posledna a tak aj bolo. Vyhodila som aj nacatu krabicku.

colsami
4. feb 2025

Nemas riadnu motivaciu? Partner, dieta, rodina...

kristina534
autor
4. feb 2025

@colsami nemám este dieta, partner nefajci, no nevadi mu ze ja som fajciarka, asi mna lepsie hneva ako jeho.

diaszoky
4. feb 2025

@kristina534 napis mi spravu

carrot_apple
4. feb 2025

@kristina534 hypnóza

ina2405
4. feb 2025

@kristina534 nicorette žuvačky mi veľmi pomohli

dominika1922
4. feb 2025

@kristina534 ja som to už raz zvládla. Nekúpila som si už ale abstaky boli najhoršie prvé dva dni. Potom už lepšie a lepšie. Po skoro roku som do toho zase spadla keď som mala stresové obdobie. Teraz to idem skúsiť znova. Odhodlanie mám ale bohužiaľ aj auto a ochotneho manžela ktorý mi kúpi keď začnem mať zlé stavy. Takže mám teraz posledné dve krabičky a už ozaj musím vydržať 😀 stále si vravím ako to lezie do peňazí ale odhodlanie treba najviac zo všetkého a zabaviť sa tých pár dní nejako inak. A najťažšie pre mňa je prekonať to v tých situáciách kedy fajčím napr ráno pri káve alebo keď som vonku. Alebo aj doma večer pred telkou keď dieťa spí a ja mam konečne kľud po celom dni.. fajčím iqos a ten môžem aj doma o to ťažšie to je. Inak by ma asi zima vonku odnaučila. Držím ti palce aby si našla vôľu prestať

denkabemommy
4. feb 2025

@kristina534 prestať a tešiť sa z toho, že si prestala a pri každej chuti na cigaretu si povedať, že si šťastná, že si prestala.. neľutovať sa, že si o niečo prišla 🙂

kristina534
autor
4. feb 2025

@dominika1922 ja to mam tak blbo že ked mam uz poslednu tak si musim kupit dalsiu a vzdy si poviem"ze ked som si uz kupila tak startujem od zajtra" 🙈

kvietok1233
4. feb 2025

@kristina534 ráno vstať a už si nezapalit. Keď si dáš jednu, už to láka na ďalšiu. Všetky cigi čo ostanú zničiť. Mne pomaha nicorette sprej tak vyskúšaj. Drž sa.

miracle25
4. feb 2025

@kristina534 mne pomohlo len otehotnieť😂

frflos_nespokojny
4. feb 2025

@kristina534 vsetko je o tom mat pevnu volu. ziadne zuvacka ani kura ti nepomoze, iba ti vytiahne peniaze z vrecka.

dominika1922
1. mar 2025

@kristina534 ahoj ako si na tom ? 🙂