Ako sa vyhnúť štípaniu očí po maľovaní?
24. apr 2024
Maľujem sa len výnimočne. Keď idem na svadbu, či pracovný pohovor, no stále keď si dám makeup a špirálu, začnú ma štípať a slzieť mi oči. Je to dosť nepríjemné.
Predošlá
Strana
z2
Od vtedy, ako som sa dostala do nemocnice s vážnym zápalom v oboch očiach, si na ne nedávam nič. Prešla som na prírodnejšiu kozmetiku aj dekoratívnu. Dekoratívnu používam vo výnimočných prípadoch, akonáhle je to možné,ide aj tá dole z očí, proste som si od toho odvykla. A dokáže ma jemne štípať aj tá, pretože nie je úplne prírodná a nejaká chémia v nej predsa len je. Na drahšiu, ktorá vydrží viac a nevadí mi, som si zatiaľ peniaze nenašla.
A preto sa ja ani kolegyna alergicka nemalujeme spiralou
Predošlá
Strana
z2

Mala som ten istý problém. Predavačka mi odporučila hypoalergénnu špirálu a od vtedy ok. Treba ale aj pozerat ako dlho ju máš otvorenú. Píšeš že sa maľujes len keď ideš na svadbu alebo pohovor a predpokladám, že to nie je každú chvíľu. Na tvojom mieste by som to riešila tak, že by som sa dala vtedy nalíčiť od kozmeticky, ktorá mi urobí malé Up čo vydrží dlho a bude kvalitný. Ako stále kupovať všetko nové len kvôli jednému dňu.