icon

Ako zvládnuť nutkavé čistenie bytu a hračiek?

19. feb 2024

Dobrý deň. Mám 33 rokov, tri deti. Od korony som začala používať dezinfekčné prípravky na ruky. Boli vtedy všade. V mhd, v obchodoch, u kozmeticky atd. Odvtedy sa ich neviem zbaviť. Je to hrozne zaťažujúce, denne sprejovat cely byt, opakovane čistiť deťom hracky. Jednoducho som nezvládla situáciu. Prosím poradte čo mám robiť 😢😢😢

madeincssr
19. feb 2024

Prestat s tym. Ked nasa imunita nebude mat vyzvy (cinnost), prestane dobre fungovat. Nehovoriac o skodlivosti prehygienizovania (aj neustaleho umyvania ruk) na pokozku.

viestta
19. feb 2024

Ked nevies sama prestat, tak skus to riesit s psychologom. Mohlo to u teba nastartovat OCD.

pribinak
19. feb 2024

Ísť k psychiatrovi

lukbe
19. feb 2024

Vsetkeho vela škodí.Okrem toho, čo napísali predo mnou, ide to asi aj do peňazí. Skús si miesto investície do týchto čistiacich prostriedkov kúpiť niečo, čo ťa poteší alebo niekomu pre radosť.

babulkomale
19. feb 2024

A deti maju aku imunitu? Mohli by u vas urobit pozorovanie ako vplyva denne dezinfikovanie na imunitu ludi.

kacena4
19. feb 2024

co na to manzel? nech ti s tym pomoze, nekupovat cistiace, odkladat ich zamestnat ta inak... ak to nepomoze tak jedine smer psychiater popr. psycholog drzim palceky. vela ludom sa v case korony spustila OCD

vikisisi
19. feb 2024

Ja viem že to ťažké, len si prosím uvedom, že tým ubližuješ nechtiac deťom, pomaly zničíš ich imunitu

nazli24
19. feb 2024

si chora, treba ti vyhladat psychiatra. mas obsesiu. To co robis, absolutne nie je normalne.

daniela2202
19. feb 2024

Navštíviť odborníka

lenqua_12325
19. feb 2024

Poď sa pustiť do môjho bytu.
Po prvej miestnosti plnej hračiek to vzdáš 😀