Čo vás najlepšie prebudí a dodá energiu?
Ahojte baby. Som kavickarka ale akosi uz len zo zvyku. Strasne rada by som bola keby som nasla nieco co ma rano vzpruzi. Kava uz nefunguje a na energetakoch nemienim existovat.
Co vas najviac "preberie"? Ale naozaj ze ked ste taka malatne a date si to tak vam to realne pomoze a doda energiu? Dakujem😊
nie je to veľmi vhodné, ale mne coca cola
aha, písala si ráno, tak teraz v zime chai, masala s medom aj mliekom.
Kvalitny spanok? Radsej si kazdy vecer sprav nejaky ritual - napenena vana alebo vonne olejceky alebo nieco, co ty mas rada, co najmenej obrazoviek, modreho svetla z obrazoviek.... aby si nasledne mala co najlepsi, nakvalitnejsi a dostatocne dlhy spanok. Aby si bola dostatocne zrelaxovana. Ved to je to co hladas a potrebujes.
Ranná prechádzka alebo cvičenie/strečing aspoň 15min. Hneď po zobudení. A ešte pre mňa už samozrejmosť 0.5l čistej vody alebo nesladeného bylinkového čaju - dehydratovaný organizmus ťažko bude fungovať a káva tomu tiež nepomôže. Nič lepšie ako pohyb a pitná voda neexistuje.
Kvalitný zelený čaj. Ideálny zivotabudic
@anonym_autor zeleny čaj a dobré raňajky, veľa vody
cvičenie 8 brokátov - pokiaľ nechceš liezť pod ľadovú vodu 🥶
alebo keď nie 8 brokátov (to trvá tak 20 min) tak ak máš na to 10 minút, viem ti poslať 10 úplne ľahkých cvičení (v podstate len stojíš, rozhýbeš klby) - skvelé cvičenie…
Kvalitný zelený čaj. Ideálny zivotabudic
@anonym_242462 vies mi aj konktetne poradit aky zaleny caj?
Ľadová sprcha. Ešte nikto nič lepšie nevymyslel
@doriiis och to by som rada ale bojim sa ze toto nedam ze KAZDY den. Ale bola by to pecka fakt😉
@anonym_242462 vies mi aj konktetne poradit aky zaleny caj?
@anonym_autor ja si kupujem v yeme, alebo normálne v tescu či v dm. Napr Tesco má fajn teekane v čiernej krabičke
Matte lemon.zivotabudic😉
Deti....nemas cas mysliet na to, ze sa ti neda.vstat.:-) 🙂
urob si ladovy caj - liter vody zovri , zalej 3 vrecka caju za chvilu ich vyber, nechaj vychladnut , vymackaj hoc aj cely citron ( hnusna hneda farba sa zneni na lahucko hnedu) pridaj lad .
Vyzera to ako energy drink, chuti to vyborne a funguje viac ako kava alebo ten energy
Deti....nemas cas mysliet na to, ze sa ti neda.vstat.:-) 🙂
@anonym_d318b5 mam 2 a teda necitim vzpruhu....😆
@doriiis a zacvicit si
Mate alebo wayusa