icon

Čo vás najlepšie prebudí a dodá energiu?

7. dec 2025

Ahojte baby. Som kavickarka ale akosi uz len zo zvyku. Strasne rada by som bola keby som nasla nieco co ma rano vzpruzi. Kava uz nefunguje a na energetakoch nemienim existovat.
Co vas najviac "preberie"? Ale naozaj ze ked ste taka malatne a date si to tak vam to realne pomoze a doda energiu? Dakujem😊

doriiis
7. dec 2025

Ľadová sprcha. Ešte nikto nič lepšie nevymyslel

tukituki
7. dec 2025

nie je to veľmi vhodné, ale mne coca cola

tukituki
7. dec 2025

aha, písala si ráno, tak teraz v zime chai, masala s medom aj mliekom.

anonym_45b25d
7. dec 2025

Kvalitny spanok? Radsej si kazdy vecer sprav nejaky ritual - napenena vana alebo vonne olejceky alebo nieco, co ty mas rada, co najmenej obrazoviek, modreho svetla z obrazoviek.... aby si nasledne mala co najlepsi, nakvalitnejsi a dostatocne dlhy spanok. Aby si bola dostatocne zrelaxovana. Ved to je to co hladas a potrebujes.

autumn1
7. dec 2025

Ranná prechádzka alebo cvičenie/strečing aspoň 15min. Hneď po zobudení. A ešte pre mňa už samozrejmosť 0.5l čistej vody alebo nesladeného bylinkového čaju - dehydratovaný organizmus ťažko bude fungovať a káva tomu tiež nepomôže. Nič lepšie ako pohyb a pitná voda neexistuje.

anonym_242462
7. dec 2025

Kvalitný zelený čaj. Ideálny zivotabudic

luccija
7. dec 2025

@anonym_autor zeleny čaj a dobré raňajky, veľa vody

biba_18
7. dec 2025

cvičenie 8 brokátov - pokiaľ nechceš liezť pod ľadovú vodu 🥶
alebo keď nie 8 brokátov (to trvá tak 20 min) tak ak máš na to 10 minút, viem ti poslať 10 úplne ľahkých cvičení (v podstate len stojíš, rozhýbeš klby) - skvelé cvičenie…

autor
7. dec 2025
@anonym_242462

Kvalitný zelený čaj. Ideálny zivotabudic

@anonym_242462 vies mi aj konktetne poradit aky zaleny caj?

autor
7. dec 2025
@doriiis

@doriiis och to by som rada ale bojim sa ze toto nedam ze KAZDY den. Ale bola by to pecka fakt😉

anonym_242462
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_242462 vies mi aj konktetne poradit aky zaleny caj?

@anonym_autor ja si kupujem v yeme, alebo normálne v tescu či v dm. Napr Tesco má fajn teekane v čiernej krabičke

barborab1411
7. dec 2025

Matte lemon.zivotabudic😉

anonym_d318b5
7. dec 2025

Deti....nemas cas mysliet na to, ze sa ti neda.vstat.:-) 🙂

martinmmartin
7. dec 2025

urob si ladovy caj - liter vody zovri , zalej 3 vrecka caju za chvilu ich vyber, nechaj vychladnut , vymackaj hoc aj cely citron ( hnusna hneda farba sa zneni na lahucko hnedu) pridaj lad .
Vyzera to ako energy drink, chuti to vyborne a funguje viac ako kava alebo ten energy

autor
7. dec 2025
@anonym_d318b5

Deti....nemas cas mysliet na to, ze sa ti neda.vstat.:-) 🙂

@anonym_d318b5 mam 2 a teda necitim vzpruhu....😆

princezna_bosorka
7. dec 2025
@doriiis

@doriiis a zacvicit si

raiper34
7. dec 2025