Dlhý spánok a antidepresíva
Takže spávam stále bez budíka po 11 a 12 hodín lenže ja nikde nerobím cez deň kavičkujem shoppingujem fotím prírodu prechádzam sa cvičím ale psychicky som na tom už dlhší čas horšie beriem aj antidepresiva už 4 roky zato ma zaujíma je tu niekto kto lúbi spať dlho ako ja ? 😔😳
ak je to fakt 12 hodin kazdy den, radsej sa treba poradit s lekarom - moze to byt hypersomnia, alebo priznaky:
narkolepsie
obštrukčnej spánkovej apnoe
poruchy cirkadiánneho rytmu spánku a bdenia
parazomnie
syndrómu nepokojných nôh
depresie, o ktorej uz vieš...
To súvisí možno s tvojou depresiou.Najdi si prácu a prestaň strácať čas.
@doriiis fotenie prirody, cvičenie, kavičky, su radosť a nie strácanie času. práca plná krutých ludí môže depresiu aj len zhoršiť.
@anonym_autor
ved to mozes mat z tých antidepresiv. A takto - je ti po tom soanku dibre, si fit? Ak hej tak neries a spi! Čo ja by som dala za 12 hidin soanku aspom 2x do týždňa 😂
@anonym_autor je super, že sa o seba staráš aby ti bolo fajn - ale určite sa o tom spánku poraď s odborníkom. či netreba niečo zmeniť, na niečom popracovat. 🌴
@anonym_autor nechodis do prace?
@sweet20 nechodim, praveze toto ma ukludnuje aby som nemyslela na tie traumy co som zazila a zazivam ..
@sweet20 mam 26 rokov a bojim sa ze pri praci by som este vacsi natlak citila … Neviem zarabam z domu
@sweet20 mam 26 rokov a bojim sa ze pri praci by som este vacsi natlak citila … Neviem zarabam z domu
@anonym_autor máš invalidný? čo robíš z domu?
ked sa vies uzivit z domu asi zrejme na nejakej platforme preco nie, nemusis niekde trcat od rana do poobedia a zrejme by si to ani nezvladla kvoli psychickemu stavu, ale mozno pouvazovat o zmene liekov, 11-12 hodin spat je fakt vela, ake nazvy liekov beries?
ked sa vies uzivit z domu asi zrejme na nejakej platforme preco nie, nemusis niekde trcat od rana do poobedia a zrejme by si to ani nezvladla kvoli psychickemu stavu, ale mozno pouvazovat o zmene liekov, 11-12 hodin spat je fakt vela, ake nazvy liekov beries?
@zobaka ano presne tak snažim sa .. Neviem si predtavit stavat o piatej rano alebo robiť nočné to by bol zabijak pre mna .. Escitalopram 10 mg
@zobaka ano presne tak snažim sa .. Neviem si predtavit stavat o piatej rano alebo robiť nočné to by bol zabijak pre mna .. Escitalopram 10 mg
@anonym_autor Escitalopram toto nezvykne robit, skor narusa spanok, zaujimave, nemas ziadne ine lieky k nemu? Ja som dlhodobo vstavala na 7:00 do prace, teda uz som tak o 7mej musela byt a bola som hotova, kazdy den po praci som si musela lahnut

To súvisí možno s tvojou depresiou.Najdi si prácu a prestaň strácať čas.