Fajčenie rastliniek pre úľavu od bolestí

15. jan 2025

Ahojte. Neviem ako to napisat, aby mi to nezablokovali. Moja mama je tazko chora, ma nevyliecitelne autoimunitne ochorenie, ktore jej rozklada cele telo. Citi sa uz dost zle, berie viac ako 20 liekov rano, najnovsie aj na srdcove zlyhanie. Potrebuje si urgentne ulavit od bolesti, berie uz velmi silne lieky, ale niekedy ani to nezabera. Raz mala nejake super prirodne CBD, to jej trosku pomahalo, objednali sme aj silnejsie ale kedze je fajciarka (zial!!), chceli by sme mozno skusit aj nieco na fajcenie. Ale ako to vybrat? Ja som osoba ktora ani z puberty nema osobnu skusenost☹(( dakujem za rady

enmery
15. jan 2025

Ty fakt dúfaš, že Ti tu niekto poradí dílera na marišku a priloží jeho číslo?😃

rozculena
15. jan 2025

na Slovensku je to nezákonné.........v Čechách na recept

autor
15. jan 2025

@enmery
Mozno o tom nevies, ale su slovenske stranky, kde sa da normalne objednat hocico akurat ze je tam napisane, kvoli ochrane,ze to nie je vhodne na fajcenie ale je to urcene pre zahranicie alebo aromaterapiu. Nepotrebujem nic sypane od dilera, to si viem pozhanat. Chcem objednat nejaky vape ale tych obsahovych latok je tolko, ze som stratena. Neviem vobec na obsah coho pozerat aby to co najviac pomohlo na bolesti a co najmenej otupilo hlavu

thirstymonk
15. jan 2025

Prečo jej nedate normalne predpisať morfium u lekara?

Že hulenie trávy má pozitívne účinky a pomáha na všetko, počnúc malíčkom udretým o nábytok a končiac rakovinou, to tvrdia len príslušníci konkrétnej politickej strany, ale my ostatní dobre vieme, že je to droga, bullshit, a bob marley - najväčší hulič sveta, zomrel na rakovinu. Takže toľko k tým účinkom.

autor
15. jan 2025

@thirstymonk
Dufam, ze si to myslel ako zart, lebo opiaty su uz poslednou moznostou a zastavkou (pisem ako vyuceny farmaceut). Dali jej len polovicny invalidny dochodok, lebo este nema nenavratne poskodeny ziaden organ - cize ked jej odidu oblicky, pecen alebo hocico ine, daju jej plny, asi aby si uz mohla setrit na pohreb. Aby vyzila, chodi este do prace aj napriek bolestiam, opuchom, pribrala vyse 50kg za posledne mesiace lebo zadrziava vodu. Ale na morfium je este skoro

konikmodry111
15. jan 2025

Zial, na Slovensku legalnym sposobom ,,kvetinky,, s obsahom THC nezozenies. A z nejakych pofidernych stranok, vselijake striekane kvetinky by som urcite neobjednavala. Su striekane kadejakou chemiu a to tvoja mamina isto nepotrebuje. Jedine sa odstahovat do CZ a tam lekar vypise na recept ale na Sk nie. Alebo skus este tie CBC kvetinky, lepsie ako nic. Len na bolest nezaberie tak

Skus popozerat tu, a najlepsie s obsahom THC 2% (viac % je nelegalne)

https://www.cbdshop.sk/#

konikmodry111
15. jan 2025

https://www.cbdshop.sk/canapuff-hhc-a-kvety-gel...

Skuste tieto, zly link mi prihodilo. Vyberaj tie s HHC

hederamonstera
15. jan 2025

@thirstymonk nikde sa nehovori, ze trava lieci rakovinu, ty co tu splietas blbosti?

denkabemommy
15. jan 2025

@thirstymonk tráva bola odporúčaná ľudom s rakovinou, nie kvôli tomu, aby sa vyliečili ale tým, že utlmuje, a tak zmierňuje bolesti.

mameha7
15. jan 2025

No ja mám pomerne veľa známych, čo fajčia a dílujú trávu. Ale neviem ako by sa tvárili, keby im oznámim, že chcem niečo pre starú tetu z modrého koníka. Asi by si mysleli, že som si tiež niečo dala.

hederamonstera
15. jan 2025

@mameha7 jezis ja potrebujem nejaky kontakt😆

enmery
15. jan 2025

@hederamonstera Tak tebe zoženie, ty nebudeš stará teta z modrého koňa, ale mladá teta😆

konikmodry111
15. jan 2025

@thirstymonk nemas sajnu absolutne. Precitaj si najnovsie studie ohladom rakoviny spojene s THC. A nikto nepise ze je to vseliek ale znacne pomaha ludom s rakovinou. V zahranici ti normalne predpise onkolog a vysvetli ti vsetko okolo toho. Ale to ti budem asi zbytocne vysvetlovat.

bonboniera
15. jan 2025

@thirstymonk tak ty si jasný 🙂

hederamonstera
15. jan 2025

@enmery vsak ja viem😃

yosi
15. jan 2025

@enmery Možno myslela na mrkvu alebo petúnie keď píše o rastlinkách

svetlonos
15. jan 2025

Moj ex síce nikdy nefajčím ani len bezne cigarety, ale proti bolestiam si zohnal tie kvapky z marihuany. V DE na predpis, v AT nelegálne. Veľmi mu pomohli od bolesti, trpel chronickymi. A brala aj opiaty, na predpis od dr, denne! Tie kvapky robili divy, v tlmeni bolesti.
Viac zial neviem, davno spolu nie sme. No trpel naozaj neskutočných bolestami a mal myslím 80% ID.
Vyskúšaj cec Česku stránku niečo a ja som počúvala jedného peňazí, ktorí pôsobia v spoločnosti predávajúceho CBD produkty. On je zainteresovaný aj do pestovanie čistých produktov, bez postrekov. Ma rozhovory aj so známejšie SK speváčkou, ktorá má MS (sklerozu multiplex) A jeho produkty používa. Je spokojna. Nie je jediná známa Slovenka, s ktorou má na youtube rozhovor a ma pozitívny (nie zneuzivacny) vztah k CBD produktom.

zuzanaa239
15. jan 2025

Ja som napisala, keď som chcela olej, dosť dobré recenzie mal konopnytata.cz a mne poradili, ked skuste takto priamo oslovit vyrobcu.