Je bezpečné absolvovať masáže nôh po trombóze?

vienny
21. jan 2025

Dobrý deň. Po užívaní Hak a mamaplastike som dostala trombozu. 3mesiace som uzivala Rivaxu a po kontrole mi dr povedal ze sa všetko spriechodnilo. Mam ešte rok užívať vessel due f. Keď som sa pýtala dr. ci môžem aj masaze povedal ze môžem všetko ako predtým. Chcem sa ale spýtať keďže stále cítim v tej nohe niečo nejaké trhanie, ci môžem tie masaze naozaj teda hlavne masaz nôh. Ma niekto skúsenosť? Ďakujem

modrykolibrik
21. jan 2025

@vienny určite by som to spomenula maserke a ona zhodnotí či to bude riskovat

vienny
autor
21. jan 2025

@modrykolibrik aj to ma napadlo..len toto chcem na dovolenke hlavne a neviem ci mi bude rozumieť keď ani ja a ani oni nevedia dobre AJ...alebo jej ukážem ze toto lytko nie a ostatné môže normálne 🤷‍♀️

modrykolibrik
21. jan 2025

@vienny v Tom prípade radšej nie

andreakg
21. jan 2025

@vienny určite nie, neodporúča sa masáž

vienny
autor
21. jan 2025

@andreakg ale stačí vynechať iba to jedno lytko?

zaba21
21. jan 2025

@vienny
V lete som bola v kúpeľoch na wellnes pobyte. Absolvovala som aj masáž. Masérka pri pohľade na moje kŕčové žily na nohách skonštatovala, že nohy mi nebude masírovať..

vienny
autor
21. jan 2025

@zaba21 ja ale kŕčové zily nemám mala som vyprovokovanu trombozu...cievar povedal ze môžem všetko ako predtým ale radšej ešte zisťujem

milaadka
21. jan 2025

@vienny ja napríklad mám len nábeh na trombózu a masáž nôh proste nemôžem :/

vienny
autor
22. jan 2025

@milaadka no mne na hematologii nevyšlo ze by som mala mat dedičné alebo niečo také....ale radšej teda nebudem skúšať dám si len chrbát...aj keď masaz noh po dlhom lete je pre mňa paradicka

dankagirl
22. jan 2025

@vienny ahoj liecim na trombozu už 2 roky a prekonala som aj pľúcnu emboliu .
Neodporúčajú sa masáže,lymfodrenáž !!!

vienny
autor
25. jan 2025

@dankagirl no ešte to nebudem s nohami riskovať necham ich oddýchnuť ešte a o rok na kontrole na cievnom sa spýtam doktora. Hádam dovtedy už nebudem cítiť nič. Stále verím ze to bolo len vyprovokovane