Je lepšie si dať pri úzkosti Neurol či Guajacuran?

18. jan 2025

Ahojte idem si k vám po radu je lepšie pri uzkostiach a takom v nutornom nepokoji si dať guajacuran alebo neurol? Ako to u vás lepšie pôsobí? Trpim tým vyše roku a mám lepšie horšie obdobie len má zaujíma čo vidíte u vás ako lepšiu alternatívu ďakujem 😊

domkakvet
18. jan 2025

Neurol je navykovy, ostatne neviem, tak ti viac neporadim.

lauriik
18. jan 2025

Ak ti staci guajacuran tak si daj ten. To je prirodne. Neurol uz je silny liek. Ale lepsie zabere samozrejme neurol.

deti95060810
18. jan 2025

skús guaja., ak nezaberie tak 1/4 tbl. neurolu

rozculena
18. jan 2025

guajacuran nmá absolútne žiadne účinky

adulienka11111
18. jan 2025

Quajacuran je na uvolnenie svalstva. Neurol na psychiku. Ten zabera na akutny stav zo psychiky. Avsak neodporuca sa na dlhodobe, resp pravidelne uzivanie, lebo je navykovy a po case uz nezabera. Na dlhodobe uxivanie na uzkosti su urcene AD... alebo je aj liek Sulpirid na mierne psychicke stavy. Opytaj sa u lekara

autor
18. jan 2025

Úprimne skúšala som ten guajacuran asi tri dni dve tabletky a nič extra sa nestalo a dala som si nakoniec neurol ale keď si pamätám asi 3-4 mesiace do zadu keď som si ho dala zabral hneď po chvíľke a teraz necítim žiadny účinok furt sa mi čreva otáčajú a som nepokojná

koniarova
18. jan 2025

Aký máš neurol? Koľko si si dala?

autor
18. jan 2025

Neurol mám 0,25 ale kedysik na tetaniu zaberal super hneď a teraz 0 bodov

adriena85
18. jan 2025

Na uzkosti pomáhajú antidepresiva

autor
18. jan 2025

Som objednaná o mesiac už ku psychiatrovi lebo už to je rok vyše a neviem to upokojiť plus ta neurogenna tetania mavam aj panické ataky už je toho moc aj psychológov som pochodila ale nič nepomohlo už potrebujem fungovať naplno a tešiť sa zo života lebo len to telo stresujem

autor
19. jan 2025

Zdravicko chcem sa len opýtať ešte dala som dnes tiež ten neurol ale neúčinkuje môže byt už starý ? Mám ho určite tak pol roka a nosila som od leta cely čas v kabelke ďakujem.

koniarova
19. jan 2025

Starý určite nie je. Dávaš si nízke dávky, preto nič necítiš. Koľko to kázala dr ?

autor
19. jan 2025

Dr mi nekazala nič to som dostala keď som išla na pohotovosť kedysik dávno pre extrasystoly tak mi ho dali že to mám s tej tetanie kedysik som si dala jednu a hneď sa vsetko upokojilo a asi po 3 mesiacoch som si včera dala a už nezaberal tak má len zaujímalo či nemôže byt starý že už nemá účinok

lucik194
23. jan 2025

guajacuran som mala, mne absolutne nic nerobil, ziadna zmena

michaela329
23. jan 2025

To je ako jadrový reaktor (neurol) a tušková batéri (Guajacuran) 😀 Začala by som určite tou batériou, nie je návyková - Guajacuran.

rayla
6. feb 2025

0,25 je len také nič..si myslím..pri tetanii sa berú vyššie dávky. Počkaj na doktora..prekladaj zatiaľ magnézium a skús tu aschwagandu.. ja toto poznám.. keď mám enormne stresy v práci, naháňačky, už neviem ani zaspať

autor
6. feb 2025

Kedysik mi aj to malo stačilo ale už vôbec ale to aj vidim že ta tetania je oveľa silnejšia teraz mám hrozný týždeň plný úzkosti a panickych atakov akurát som skúsil cbd kvapky

rayla
6. feb 2025

Ja som koniec januára mala na prd..