Je proteinový shake vhodný pri tráviacich problémoch?
Uz dlhsie ma trapi travenie. Maloktore jedlo znesiem, jem iba hrianky, varene kuracie s mrkvou a zemiakmi resp ryzou, detsku vyzivu s ovsenymi vlockami. Po tychto jedlach sice tiez citim tazobu ale etse sa to da zvladnut. Prijimam ale strasne malo proteinov. Mozem si ich v takomto pripade doplnit proteinovym praskom rozmiesanym vo vode? Traviace problemy uz riesim s gastro ale zagial sa na nic neprislo.
No neviem, či by som to riskovala. Z ničoho mi nebolo viac zle, ako z proteínového nápoja.
@koniarova predtym som ho pila a bolo to ok. Je to bezlaktozovy. Pozeram nanho uz par dni ze ci to risknem ale nenabrala som odvahu
no lenže predtým si nemala asi problémy. 😏 Ja by som tiež neriskovala. 💁♀️
Ked ti je po vsetkom tazko, tak si kup traviace enzymy, tie jedlo rychlejsie rozlozia a vyhladnes. Protein kludne,ale vegan - sojovy,mandlovy,hrachovy.
Ked ti je po vsetkom tazko, tak si kup traviace enzymy, tie jedlo rychlejsie rozlozia a vyhladnes. Protein kludne,ale vegan - sojovy,mandlovy,hrachovy.
@iwesska beriem pankreolan a mam aj od gastra helicid

No neviem, či by som to riskovala. Z ničoho mi nebolo viac zle, ako z proteínového nápoja.