icon

Je silné fúkanie nosa nebezpečné pre zdravie?

5. apr 2025

Dobrý deň . Som chora , už týždeň mám neskutočne sople ktoré nejdú ani za svet von. Nemôžem fúkať nos slabo lebo nič nevyjde, musím silno aby som to dostala vonka. Už mám z toho zalahnute. Nemôže mi v hlave prasknúť nejaká cievka keď tak silno fukam nos ? Ďakujem

ariannazara
5. apr 2025

A striekas si morskú vodu? Nech trochu zriedi

zobaka
5. apr 2025

je to nebezpecne, ja som tak silno fukla, ze som myslela, ze mam porazku, som si poskodila vnútorný vestibularny system v zivote som to nezazila, cela miestnost sa so mnou strasnou rychlostou tocila a vsetko otacalo, skoncila som na zemi, kricala som o pomoc, v živote sa mi to nestalo, takze silne fukanie neodporucam, od toho zazitku mam stale zavraty

janinah
5. apr 2025

Hlavne fukat raz jednu dierku a potom druhu.ta opacna nech je upchata stlacena prstom.Predtym su vykvapkaj nos nech sa to uvolni.
Zalahnute mas lebo nekvapkas dobre a nenahrievas dutiny soluxom.

lele64
5. apr 2025

@zobaka ak sa môžem spýtať, ako sa to potom riešilo?

mandzula
5. apr 2025

Napar sa nad cajovnikovym olejom, vsetko z teba vylezie.

zobaka
5. apr 2025

@lele64 nijak, bola som na orl, samozrejme vravela mi, ze sa nesmie tak silno fukat, najhorsie bolo, ze mi asi na mesiac zalahli usi a brala som kortikoidy, v podstate pri silnom fukani si clovek ten obsah rozleje po dutinach a tlak zrejme narusi kristaliky v uchu

autor
5. apr 2025

@zobaka ježiši nestras, ja mám tie total zalahnute

zobaka
5. apr 2025

autorka - davaj pozor, mne sa to v zivote nestalo az raz, ale extremne som fukla, lebo presne v dutinach som to az mala a chcela som vsetko vyfukat von, cize nedavat do toho extremnu silu, ja mam z toho peknu traumu odvtedy sa bojim fukat nos 🙈

klaudulixx
5. apr 2025

Skus namocit vatovu tycinku do zriedeneho tea tree oleja a dat najprv do jednej nosnej dierky, nadychni sa a potom to iste do druhej nosnej dierky. Mne to vzdy pomoze uvolnit nos, ked som chora.. alebo vyskusaj sprej s morskou vodou.