Je silné fúkanie nosa nebezpečné pre zdravie?
Dobrý deň . Som chora , už týždeň mám neskutočne sople ktoré nejdú ani za svet von. Nemôžem fúkať nos slabo lebo nič nevyjde, musím silno aby som to dostala vonka. Už mám z toho zalahnute. Nemôže mi v hlave prasknúť nejaká cievka keď tak silno fukam nos ? Ďakujem
je to nebezpecne, ja som tak silno fukla, ze som myslela, ze mam porazku, som si poskodila vnútorný vestibularny system v zivote som to nezazila, cela miestnost sa so mnou strasnou rychlostou tocila a vsetko otacalo, skoncila som na zemi, kricala som o pomoc, v živote sa mi to nestalo, takze silne fukanie neodporucam, od toho zazitku mam stale zavraty
Hlavne fukat raz jednu dierku a potom druhu.ta opacna nech je upchata stlacena prstom.Predtym su vykvapkaj nos nech sa to uvolni.
Zalahnute mas lebo nekvapkas dobre a nenahrievas dutiny soluxom.
Napar sa nad cajovnikovym olejom, vsetko z teba vylezie.
@zobaka ježiši nestras, ja mám tie total zalahnute
autorka - davaj pozor, mne sa to v zivote nestalo az raz, ale extremne som fukla, lebo presne v dutinach som to az mala a chcela som vsetko vyfukat von, cize nedavat do toho extremnu silu, ja mam z toho peknu traumu odvtedy sa bojim fukat nos 🙈
Skus namocit vatovu tycinku do zriedeneho tea tree oleja a dat najprv do jednej nosnej dierky, nadychni sa a potom to iste do druhej nosnej dierky. Mne to vzdy pomoze uvolnit nos, ked som chora.. alebo vyskusaj sprej s morskou vodou.

A striekas si morskú vodu? Nech trochu zriedi