Je správne zmeniť stravu pri psoriáze u 15 ročnej dcéry?

tikiviki
10. máj 2020
mirkakor
10. máj 2020

@tikiviki Dobrý deň, ja mám psoriázu od 12.roku. Upravovala som stravu, brala som rôzne doplnky výživy, no výsledok nebol žiaden. Samozrejme, každý organizmus je iný. 🙂 Ale každopádne stále beriem OMEGA 3, vtedy mám pocit, že začervenanie je jemne ružové.

aniele
10. máj 2020

Moja mama ju má roky. Striedma strava (obmedzenia korenia, soli, alkohol skoro 0, žiadne cigarety), žiadna aviváž, prípadne vybrala veci z práčky a raz prepláchla v rukách. Bavlnená bielizeň, nie umeliny. Bioderma telová kozmetika, vždy neparfémovaná, prípadne z Mŕtveho mora, občas na lézie od kožnej Belosalic. Teraz jej známa miešala bylinkovú soľ do kúpeľa, som zvedavá. Týmto v podstate eliminovala kožné prejavy. Ale psoriatickej artritíde sa, bohužiaľ, nevyhla.

tikiviki
autor
12. máj 2020

@mirkakor Ďakujem 😉

tikiviki
autor
12. máj 2020

@aniele Dakujem😉

prirodka
24. sep 2020

My sme prestali používať na upratovanie domácnosti a auta chemické čistiace prostriedky, ani žiadne eko prostriedky,používame čistú vodu a čistiacu sadu, ktorá obsahuje nanostriebro = dezinfikuje, odstráni z každého povrchu plesne,baktérie, vírusy, dokonca aj zápach. Obmedzila som vysávanie/ dá sa aj tzv. sucho vysávať bez vysávača a pod./Viac info, ak chcete, píšte správu.