Kto z vás prestal fajčiť?
Ahojte 🙂 Kto z vás prestal fajčiť? Ako sa vám to podarilo a čo sa zmenilo k lepšiemu?
Snažím sa prestať, ale nie je to jednoduché. Rada by som počula vaše skúsenosti a tipy. Som zvedavá na vaše príbehy 🙂
@anonym_24cc56 No áno. Je to jed. Preto som aj prestala fajčiť.
@larsen ale ako prvy sluk dokaze to telo ovladnut, pri alkohole to tak rychlo nefunguje.
@pe_mi Aj u mňa. Ale bolo to ťažké, ale zvládla som. Najhoršie,že po 13tich rokoch začala😬 😤
@anonym_f94ba9 oj, to aká škoda, po toľkých rokoch. Ja 10 rokov nefajčím. Ani náhrady som nemala
A smradľavé cigarety klasické si už našťastie neviem ani predstaviť
Lebo také som ja fajčila, krabičku denne
Držím prsty, nech sa podarí skončiť 🥳
@kristina534 Cca od 25ky som s dlhšími/kratšími prestávkami fajčila... niekedy len tak rekreačne/len 2-3 ks pri pití kávy/,inokedy ako Turek/krabičku za deň/. Posledné obdobie pred ukončením mojej závislosti som bola skôr Turek.1.oktobra to bol rok, čo nefajčím.Zlepsil sa mi čuch, chuť,nesmrdim a neminam.
@kristina534 fajčila som 15r nikto mi neveril že to zvládnem nefajčim 9r a bolo to moje najlepšie rozhodnutie v živote
@kristina534 fajcila som 12 rokov a celkom dost, krabicku denne, obcas aj viac ked sme boli niekde von dlho do noci. Prestala som zo dna na den. Proste som sa tak rozhodla, ziadne postupne prestavanie, ziadne akoze menej skodlive nahrady. Je to uz 10 rokov a som rada ze som sa tak rozhodla.
@anonym_f94ba9 oj, to aká škoda, po toľkých rokoch. Ja 10 rokov nefajčím. Ani náhrady som nemala
A smradľavé cigarety klasické si už našťastie neviem ani predstaviť
Lebo také som ja fajčila, krabičku denne
Držím prsty, nech sa podarí skončiť 🥳
@pe_mi Ďakujem, no dúfam, že sa nato čoskoro odhodlám 🙏 To bola a najväčšia hlúposť.
Ja by som skôr chcela vedieť, aká náhrada je namiesto cigariet? Neviem proste prestať.
@kristina534 prešiel som na nikotinove vrecúška.
Nesmrdim, stojí ma to menej, väčšinu škodlivín je eliminovanych a postupne už aj tie obmedzujem.
Ja by som skôr chcela vedieť, aká náhrada je namiesto cigariet? Neviem proste prestať.
@anonym_2a3764 elektrické cigarety, iqos, nikotinove vrecúška, nikotinive naplaste, nikotinove žuvačky.
Alebo keďže väčšina nieje závislá na cigaretach ale na cucacom efekte tak proste len napodobenina cigarety ktorá nič nerobí ale len ju cmulas v ústach keď si chceš zapáliť

@kristina534 ja som nebola žiadny silný závislák ale prestala som z praktických dôvodov. Nekupujem si drahé parfémy aby som smrdela ako popolník. Tie peniaze na cigarety radšej obetujem na niečo iné. Občas mám chuť si zapáliť ale spomeniem si na ten smrad a pachuť v ústach a prejde ma to. Otec bol silný fajčiar dlhé roky a prestal až kvôli chorobe.