Ktoré rýchle občerstvenie ponúka zdravšie jedlá?
Máte radi občerstvenie typu McDonald's, Kfc..? Dá sa tam nájsť aj niečo zdravšie?
Málinko, párkrát v roku. Zvyknem si dať wrap. Sú tam aj šaláty. Nemusím ich burgre, ani hranolky. Mne to nechutí.
Mekac som jedla 2x v zivote, ked sme boli v zahranici a bolo to jedine dostupne jedlo v blizkosti v danom case. Neviem si pomoct, ale mne to nechuti a vzdy, ked prechadzam okolo nejakej prevadzky a vidim tam tie rady, tak sa divim, ze co vlastne si ti ludia davaju, ved je to hnusne.
Kfc som jedavala kedysi parkrat do roka, lebo som pracovala v blizkosti prevadzky a ked nebola ina moznost, tak narychlo som kupila jedlo tam. Tam som si davala Qurrito. To jedine bolo pre mna pozivatelne.
Jasne.. nie kazdy den samozrejme ale raz za cas si dame ked mame chut
Mozno 5x som tam jedla,aj to neviem. Mne tam nechuti. Ja len zmrzku si dam odtial
@bloger 👍
Nikdy, a ani neplánujem 😊
My nemáme MCdonald ani kfc v meste, ale vždy keď sme niekde boli so školou a dali nám rozchod, jasne ze každý išiel do MCdonaldu. Bolo to vtedy cool😎🤣 ale úprimne som nikdy nevidela nejaký význam prečo to každý chváli a tsk prežíva, dala som si hranolky s kečupom a colu, keďže mne burgry a ostatné fast food jedla nechutia.
KFC som nikdy nejedla Mc Do tak 3x do roka, ale zmrzlinu z McDo mam rada tu mam tak raz do mesiaca, keďže mi pripomína polarkovy sneh
Ale priznávam keď som bola tehotná som tam je dávala pravidelne hranolky jedno z mála z čoho mi nebolo zle (pritom nie som moc fanúšikom hranoliek akýchkoľvek)
@lucia13022023 inak ja som tiez vzdy v soku,kolko ludi tam je. 🤔
muz to ma rad, takze obcas si dame, tak 1x za dva mesiace.. ale najradsej mam odtial zmrzku, kolace, milkshake a pod.
Ano, jedavam, ked sa neda strava inac riesit, ale rozhodne to nepreferujem. Mekac je posledna moznost, vzdy sa najde nejaka prijatelnejsia alternativa.
raz do roka MCdonald, keď ma dcéra vytiahne, Ale ja si dám len kávu, KFC nikdy a ani neplánujem.
Akože nikto tam nejedava ale každý deň natresk. 😂 Áno občas tam jedavam. Mám rada ich hranolky aj cheese. Ale nie pravidelne, možno raz za mesiac. A určite by som tam nehľadala zdravé jedlo
Tak raz za 3 mesiace, ak potrebujem zmeniť chuť. Inak nie. V každom z nich sú aj šaláty aj wrapy, čo ma aké také rozumnejšie zloženie ako burger a hranolky.
Najväčšou výhodou povazujem, ak si kdekoľvek na svete je to niečo co poznáš za normálne peniaze. Toto nás zachraňovalo už viackrát.
Z mekáča zjem jedine ranajky a ked uz fakt ze nieje co jest a nechce sa mi dlho cakat v beznej restike tak si s chalanmi dam, inak vobec. Neznasam tie ich umele napichane sladke zemle a aj dresing, ten si vzdy lyzickou vyskriabem a dam prec. Moj syn a jeho otec by sa mekacom zadrhli ako im chuti
Evidentne tu pisu len ludia co tam nejedavaju a odsudzuju to.
Ale pravdou je, ze niektori ludia tam jedia denne a su tam stovky ludi kazdy den.
Takze ak robis statistiku, posad sa do auta pred prevadzku a rataj 😃 ale musis z troch stran, drive, hlavny vchod a bocny vchod.
MC Donald som bola asi 2x. Burger si radšej urobím doma, ale aby som sa priznala nepohrdnem dobrým kúskom pizze (ak sa aj toto počitá za fastfood)
2x v roku ked ideme okolo, milujem big tasty z mc inak nic iné,aj syn, dcere nechuti vobec nic okrem zmrzky stadial. Muz tomu nikdy neprisiel na chut.
Ja tam vidím veľa ľudí vždy keď idem okolo. S manželom keď cestujeme na Slovensko, tak manžel si vždy dá burger, ja nie, nechutí mi to a nie je to zdravé. Raz som si dala šalát s kuracím mäsom, boli tam asi tri kúsky mäsa a zvyšok šalát. Nič moc a cena vysoká, aj keď o cenu mi nejde, ja si rada zaplatím za kvalitu. Ale dám si tam kávu. Inak si na cestu zabalíme ovocie a zeleninu.
@babulkomale Štatistiku si nerobím, len zo zaujímavostí som dala otázku.
Áno, mekáč milujem. Raz za týždeň tam s mužom ideme na raňajky, párkrát za týždeň s dcérou na kávu, prípadne zmrzku. A hranolky mi najviac chutia práve tie ich.
Tak ked tam vidis vela ludi, tak tam evidentne chodia.
Ci neveris vlastnym ociam a potrebujes sa pytat este tu adresne? Cez koronu sa upchavali kruhace pri fastfoodoch, to si videla?
Navyse, v zahranici su obrovske fastfoody s osmimi pokladnami, pri dialniciach, dokonca tam obsluhuju roboty, tam to nevidis? Preco len ked idete na Slovensko?
Ci byvate v Rusku?
@babulkomale Ty si vážne protivná. Maj pekný deň.
Ja mam perfektny den. Tiez sa pytam zo zvedavosti, preco ti to pripada protivne? Preco nemozes odpovedat?
sem tam a rada y som sla aj inde, ked idem s dceou, zial je dost problem najst, kde varia bezlepkovo. ked som sama, najm sa inde.
Jediný raz som jedla v MC hamburger, bolo to hnusné ale za tú cenu čo čakať. Inak burger a hranolky mám rada ale kvalitné aj keď drahšie. V kfc som bola párkrát ale už neviem čo som mala, bolo to jedlé.
ano sem tam mekac dame tak dvakrat za mesiac..mega som nanho mala chutky v tehotenstve napr. mam rada hranolky mc chicken nugetky wrapy a pod. viem ze je to nezdrave. ale sem tam potesi
Tak mne chutia aj ich ranolky aj ich burgre, ale jedavam tam tak 1x za mesiac, dva niekedy ani to nie.
Ked dostanem chut tak si to proste dam, neriesim to.
Ale naor moja kolegyna chodia s muzom kazdy vikend
Úplne bežne jedávame aj s deťmi v rýchlom občerstvení, najmä keď sme na cestách. Zvlášť v Európe mávajú slušnú úroveň.
Dajú sa nájsť aj zdravšie varianty - napr. taký Subway alebo Nordsee. A ešte aj v tom McDonald's máš možnosť dať si šalát. Inak sa mi vždy páčilo to slovenské snobské pohŕdanie "mekáčom" - v krajine stánkov s langošmi, klobásami, s ryžovými nákypmi a dukátovými buchtičkami v školských jedálňach a s rodinami, čo jedinú zeleninu zjedia v sviečkovej omáčke a segedínskom guláši.

Nie. Nikdy by som tam nešiel.