icon

Kúpele po operácii bedrového kĺbu v zime

23romino11
12. okt 2025

Som po operácii ako som už písal bedrového kĺbu a riešim kúpele áno či nie.ja viem ono to možno pomôže ale išiel by som v januári čo ma vonku dosť obmedzuje.budu procedúry atď.vecerne zábavy to nééé.28 dní sa tam asi od nudy zbláznim.je tu niekto čo má podobný názor? 1-2 známi išli radšej k moru.vdaka za názory.

gemerka17
12. okt 2025

@23romino11 toto záleží od viacerých faktorov: ci sa podarila operacia, ako si rehabilitoval po operácii, ako si sa rychlo zahojil, kam by si mal ist do kúpeľov a aké procedúry dostanes, aké mas v súčastnosti problémy po operácii.
Pre niekoho maju kupele velky prinos a pre niekoho vôbec. Sam musíš vedieť ako si na tom ty.

ibrunova
12. okt 2025

Ja som váhala, ale nakoniec som šla. Nikdy v živote mi tak dobre nebolo 😃😃

kakakina
12. okt 2025

Ja som bola v Dudinciach od 31.1 28 dni a išla by som aj každý rok. Postavili ma na nohy, procedúry perfektne, a kebyže ma neobmedzujú financie idem každý rok.A nezblaznila som sa, zbehlo to.

anonym_133912
12. okt 2025

@23romino11 ani neuvažuj, že by si nešiel, kúpele pomôžu oveľa viac, ako si myslíš. A keď budeš mať denne 5-6 procedúr, nudiť sa veľmi nebudeš mať kedy. A večerné zábavy nie sú povinné, chceš, ideš, nechceš nejdeš, sú ďalšie možnosti, ako tráviť voľný čas. Zober si dobrú knihu a keď môžem poradiť, tak Dudince, dokážu tam zázraky. K moru sa to nedá prirovnať, aj keď jeho účinky nespochybňujem, ale nikto tam s tebou nebude cielene cvičiť, ani ti nebude ordinovať procedúry presne na mieru. Videla som, ako vyzeral človek pred kúpaľmi po operácii chrbtice a po nej, tiež pred operáciou kolena a po nej.

kacena4
12. okt 2025

ja som pluciarka a chodim roky na liecenie. nikdy som sa nenudila. procedury su cely den a vecer som tak z toho unavena ze rovno zalomim o 8smej ale je to tvoje rozhodnutie