Má Herboxa Super Greens skutočné účinky?
Ahojte baby , používa niekto tento produkt ? Lebo same chváli len či su to aj real recenzie . Mam problémy s nafuknutím a tak by som to chcela skúsiť

Ahojte.
Ja som si to objednala kvôli anemii.
Užívam to už vyše mesiaca a musím uznať, že mám viac energie, aj zelezo v krvi sa mi zvýšilo.
Chuti to mierne mätovo, dá sa to vypiť. Treba to ale tým malým mixérom rozmixovat.
Mám pocit, že mám hladsiu a čistejšiu pleť a aj váha išla dole. Nafúknuta už nie som a aj stolicu mám lepšiu.
Len s tou váhou by som už radšej nešla dole, no mam ešte pol balenia tak uvidím ako to pôjde ďalej.
@michaelaa7 dobry den. Kolko kg sa vam podarilo dat dole? A za aku dobu prosim?
@radovanaa ahoj tak kúpila si a skusila ?😀 Ja tiez zvazujem 😂😀
ja uzivam herboxu od 30.3. a teda nebadam nejake zmeny...mam syndrom drazd.creva, ale tam mi to zatial nepomohlo
@michaelaa7 dobry den. Kolko kg sa vam podarilo dat dole? A za aku dobu prosim?
@benicka0711
Zdravím.
Zatiaľ tak do 8kg a užívam to od marca, cca tak 2 mesiace. Váha išla dole už po 2 týždňoch užívania, čo ma dosť prekvapilo.
Zdravim, ja ho uzivam treti den, a zatial som spokojna, nenafukuje ma ako predtym, kedze po kazdom jedle som mala stym problem
Nikto iny dalsie skúsenosti?
Ahoj vyskúšala si ? Ja som si to akurát objednala
@didimi ahoj máš vyskúšané aké máš pocity? Stále mi to vyskakuje a rozmýšľam či neskúšiť aj keď sa bojím či to není blbosť 😀
@benicka0711
Zdravím.
Zatiaľ tak do 8kg a užívam to od marca, cca tak 2 mesiace. Váha išla dole už po 2 týždňoch užívania, čo ma dosť prekvapilo.
@michaelaa7 ako to chutí mám doma chlorellu a ta chutí ako pokosená tráva a riasa na sushi 😂. Ktorú máš príchuť? A teda máš pocit že je to ucinne?
@michaelaa7 ako to chutí mám doma chlorellu a ta chutí ako pokosená tráva a riasa na sushi 😂. Ktorú máš príchuť? A teda máš pocit že je to ucinne?
@chillinka_ali
Tiež som užívala chlorelu, poznám to.
Chutí to mätovo, dá sa to vypiť. Dávam si trosku menej ako 3dcl vody, tak je to osviezujucejsie.
Bolo to účinné keď som to začala užívať ráno denne.
Cez víkend som par krát drink nemala a musím uznať, ze to na brušku cítim.
Ahojte, odkiaľ ste objednávali? Už je viacero stránok s rôznymi cenami...
Ahojky...prosim ta a z akej východiskovej váhy sa ti podarilo schudnúť 8 kil?pretoze mne od porodu zostalo este 5 kil a nie a nie dolu s nimi...tak by to bolo docela fajn...ďakujem
Ja sa len chcem spýtať ze ako sa to uziva
Pred jedlom na lacno alebo medzi jedlami. Ďakujem
Ahojky...prosim ta a z akej východiskovej váhy sa ti podarilo schudnúť 8 kil?pretoze mne od porodu zostalo este 5 kil a nie a nie dolu s nimi...tak by to bolo docela fajn...ďakujem
@jankahesounova
Mala som 65kg
Ja sa len chcem spýtať ze ako sa to uziva
Pred jedlom na lacno alebo medzi jedlami. Ďakujem
@mishka89
Užíva sa to nalačno.
1 odmerka sa rozmieša v 0.3dcl vody.
Baby po pol roku užívania vám tu idem dat real recenziu
Neviem kde som žila že som si to nekúpila oveľa skôr keďže som mala problémy s nafukovanim.
Baby super vec na ktorú už dnes nedám dopustiť problémy s nafukovanim odišli , trávenie sa upravila nemám žiadne zažívacie problémy dokonca som mala občas problémy aj so stolicou teraz však už nie ❤️ a za posledný pol rok som schudla 10kg takže som šťastná moje rána musia ostať zelene až kým nás smrť nerozdelí 😂😂😂😂
Baby po pol roku užívania vám tu idem dat real recenziu
Neviem kde som žila že som si to nekúpila oveľa skôr keďže som mala problémy s nafukovanim.
Baby super vec na ktorú už dnes nedám dopustiť problémy s nafukovanim odišli , trávenie sa upravila nemám žiadne zažívacie problémy dokonca som mala občas problémy aj so stolicou teraz však už nie ❤️ a za posledný pol rok som schudla 10kg takže som šťastná moje rána musia ostať zelene až kým nás smrť nerozdelí 😂😂😂😂
@radovanaa ja ešte dojčím myslíš, že je to vhodné aj pre dojčiace maminy? A odkiaľ objednať za najlepšiu cenu? Ďakujem ❤️
Prosim poradite? Pijem 3ti den a vzdy tak do 2hod mam naduvanie a zapachajuce dost vetry, je to prosim ok?
Ahojte.
Ja som si to objednala kvôli anemii.
Užívam to už vyše mesiaca a musím uznať, že mám viac energie, aj zelezo v krvi sa mi zvýšilo.
Chuti to mierne mätovo, dá sa to vypiť. Treba to ale tým malým mixérom rozmixovat.
Mám pocit, že mám hladsiu a čistejšiu pleť a aj váha išla dole. Nafúknuta už nie som a aj stolicu mám lepšiu.
Len s tou váhou by som už radšej nešla dole, no mam ešte pol balenia tak uvidím ako to pôjde ďalej.
@michaelaa7 ahoj, prosim nemala si na zaciatku ziadne tazkosti pri uzivani? Ja ho pijem 3tyzdne strasne ma nafukuje, a vetry mam caste
@benicka0711
Zdravím.
@michaelaa7 a nič iné ste nezmenila ? Viac pohybu inu stravu atd. ?

Ahoj vyskúšala si ? Ja som si to akurát objednala