icon

Máte skúsenosti s užívaním propolisovej tinktúry?

jajka2211
4. feb 2025

Dobrý deň prajem,

prosím, máte skúsenosti s propolisovou tinktúrou? Ale takou, čo sa užíva po kvapkách.
Ale celkovo budem vďačná za každú reakciu 🙏

Ďakujem

lilke
4. feb 2025

@jajka2211 používame propolis, nie pravidelne, iba pri chorobách. Angína, zapálené hrdlo, zápal stredného ucha.
O pravidelnom používaní veru netuším. Niečo na spôsob švédskych kvapiek?

jajka2211
autor
4. feb 2025

@lilke A ako ho používate? To si kúpite fľaštičku propolisovej tinktúry, napr. 30 alebo 50 ml a riedite to s vodou a kloktate? Dobre tomu rozumiem? Chcem byt co najlepšie informovana, aby si neurobila nejaký kiks🤷‍♀️ Pokojne mi môžete napísať správu, ďakujem 😊

Taka prevencia ☺️

rachab
4. feb 2025

@jajka2211 ja používam pre deti počas choroby alebo niekedy aj preventívne tento propolis bez alkoholu
https://www.bioveci.sk/tinktury/propolis-bio-be...

13matka17
4. feb 2025

@jajka2211 používam pravidelne aj preventívne v zlom počasí. 10 kvapiek úplne stačí rozmiešať v 2 dcl vody a vypiť. Kludne ráno večer. Ak už je choroba, tak zvýšiť dávku.

jajka2211
autor
5. feb 2025

Ďakujeme vám za reakcie.

A co hovorite na toto? https://www.dobrio.sk/kozmetika/propolisova-tin...

Pripadne na súkromných predajcov, resp. domácich včelárov?

Ďakujem

saraxyz
5. feb 2025

@jajka2211 ja niekedy užívam. Dávam na piskotu

diaszoky
5. feb 2025

@jajka2211vraj vyzenie z tela vsetky
Zapaly kvapkam na jazyk podrzat aspon 5 sekund a uzivat aspon pol roka

endzi83
6. feb 2025

@jajka2211 užívam pri tráviacich problémoch, črevnej chrípke a bolesti hrdla, mne zaberá. A dávam aj dieťaťu.

lucidras
3. mar 2025

@endzi83 dobryden ako davkujete propolis dieťaťu?

endzi83
Autor odpoveď zmazal
endzi83
3. mar 2025

@lucidras záleží aké staré dieťa, a aký problém. Moja keď mala 3r. a dávala som 3kvapky 2x denne na tráviace ťažkosti.

lucidras
4. mar 2025

@endzi83 ďakujem tiež mam 3 rocneho . Ja propolis užívam pravidelne a chcela by som aby aj malý užíval, aspoň počas vírusových období ale neviem sa nikde dočítať o dávkovaní pri deťoch