Pomáha vám Melatonín?
Pomáha vam? Aký odporúčate?
@anonym_autor je to v podstate jedno aký. Pomáha , ale po ňom som viac dobitá ako keď zaspim prirodzene. Nepomáha úplne vždy ale 70% mi pomohol. Už ho neberiem brala som pri strese zo zaspatia. Zn. Bloom R.
@majus2323 čiže keď vstaneš si viac unavená,?
@anonym_autor je to v podstate jedno aký. Pomáha , ale po ňom som viac dobitá ako keď zaspim prirodzene. Nepomáha úplne vždy ale 70% mi pomohol. Už ho neberiem brala som pri strese zo zaspatia. Zn. Bloom R.
@majus2323 Vieš o tom, že melatonín je hormón a telu prirodzený a je práve zodpovedný za spánkový cyklus?😄
Ja užívam ZZZquil, ale dve tobolky na večer.
Mne pomáha melatonin livsane z benu.
pomaha, ale beriem len 1mg. V praci koncim po 22,00 h. a po prichode domov potrebujem rychlo zaspat, inak by mi isla hlava na zotrvacnik dalsie 2-3 hodiny
Slabota
Nie.
Ja užívam ZZZquil, ale dve tobolky na večer.
@billy_jean Nie je to zbytočne veľa? Ja sem tam užijem
ten istý polovičku a spím bez prerušenia.
@billy_jean Nie je to zbytočne veľa? Ja sem tam užijem
ten istý polovičku a spím bez prerušenia.
@marica61 melatonín sa môže brať do dávky 5 mg/denne. Ja som samozrejme začínala jednou tobolkou pár rokov, ale aktuálne beriem dve a táto dávka má na mňa účinok, jedna už nemá.
Pomáha, mám od vilgain sprej. 2 streky
nie