icon

Pomohli vám probiotiká zlepšiť zdravie?

23. sep 2025

Je to dosť drahá záležitosť, tak sa chcem opýtať,či vám pomohli, v čom a aké ste užívali a ako dlho. Ďakujem

sweet20
23. sep 2025

@anonym_autor ake probiotika? Vaginalne alebo peroralne? Ked uzivas antibiotika alebo upravit mikrofloru?

anonym_5d5820
23. sep 2025

Cca mesiac som mala problém so stolicou. Stolica kašovitá,viac krát za deň. Užívala som probiotiká od hylaku cez tie drahšie a efekt? Po hylaku dokonca mierna bolesť brucha. Tak som sa na....,kúpila zakysané mlieko a každý deň vypila 2 šálky. Čuduj sa svete,po týždni sa stav upravil.

autor
23. sep 2025
@sweet20

@anonym_autor ake probiotika? Vaginalne alebo peroralne? Ked uzivas antibiotika alebo upravit mikrofloru?

@sweet20 peroralne

autor
23. sep 2025
@anonym_5d5820

Cca mesiac som mala problém so stolicou. Stolica kašovitá,viac krát za deň. Užívala som probiotiká od hylaku cez tie drahšie a efekt? Po hylaku dokonca mierna bolesť brucha. Tak som sa na....,kúpila zakysané mlieko a každý deň vypila 2 šálky. Čuduj sa svete,po týždni sa stav upravil.

@anonym_5d5820 veď to že pozerám tie ceny a teda mám dosť...

marcellka32
23. sep 2025

Kupujem si kefír v obchode (babička), ten mne chutí najviac...z probiotík musíš sledovať aké probiotiká ja si dávam kúru 2 mesiace aj viac, nemávam nikdy vyrážky, zdravé črevo=zdravá pekná pleť

sara07
23. sep 2025

vyskušali sme ale nejak sme nemali pocit že to funguje
ideme radšej cestou holandia jogurt selsky, - to je proste len jogur kulutry a čo v nom má byt, žiadne e a smotana a neviem čo
kysla kapusta, čalamady ale doma robene alebo pozerame ako su spracovane, kimchi
a proste bryndzu pravidelne
efekt to má to vidim ked sa v meste toči črevna chripka, moje deti to lizne tak na den až dva , niekto v triede je doma aj mesiac
a ked pubertak nam odmietal jest bryndzu a jogourt , nechali sme ho , potom po jednom kole tyždnovom zmudrel, lebo si to fakt užil so zachodovom misou a my okrajovo ...

anonym_12bba7
23. sep 2025

Super téma,viete odporučiť aj niečo ked robí problém mlieko?

zabka79
23. sep 2025

@anonym_autor ano po 2 mesiacoch uzivania mi pomohli velmi