icon

Popôrodná depresia - návšteva psychiatra

22. sep 2025

Ahojte,tie ktoré ste mali poporodnu depresiu ako dlho ste sa liečili? Pomohli vám AD?
Som zajtra objednaná k psychiatrovi som 4mesiace po pôrode a necitim sa nejako dobre po psychickej stránke.
Ale u obvodnej ani u gyn.som nebola žeby mi urobili krvné testy a hormonálne.
Myslíte si,že robím hlúposť,že idem najprv k psychiatrovi?.

anonym_816086
22. sep 2025

@anonym_autor nie, praveze robis velmi dobre a klobuk dole. ❤️🫂 obvodna a gynda o mna nevie, ze uzivam AD. Uzivala som 2 roky a momentalne som sa k nemu zas vratila. Ja mam ale uzkostnu poruchu. Nikto nic o mne nevie a ja sa citim skvelo. ♥️🙏

autor
22. sep 2025
@anonym_816086

@anonym_autor nie, praveze robis velmi dobre a klobuk dole. ❤️🫂 obvodna a gynda o mna nevie, ze uzivam AD. Uzivala som 2 roky a momentalne som sa k nemu zas vratila. Ja mam ale uzkostnu poruchu. Nikto nic o mne nevie a ja sa citim skvelo. ♥️🙏

@anonym_816086 Ďakujem ti krásne za povzbudenie 🩷 a aké máš príznaky pri úzkostnej poruche?
A prajem aj ja veľa veľa síl a nech ti je čo najskôr dobre🥰🙏

marhulka13
22. sep 2025

@anonym_autor ja som brala 6 mesiacov lieky , potom už nebolo treba, ale ja som išla hneď k psychiatrovi

kiki68
22. sep 2025

Oni so spravia testy ked bude treba

anavixy
22. sep 2025

Nie, dobre robíš 🙏 nedaj nikomu šancu uchlácholiť ťa, že to je po pôrode normálne a nič ti nie je. Drž sa 🍀

anonym_816086
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_816086 Ďakujem ti krásne za povzbudenie 🩷 a aké máš príznaky pri úzkostnej poruche?
A prajem aj ja veľa veľa síl a nech ti je čo najskôr dobre🥰🙏

@anonym_autor nekontrolovatelna uzkost 😏 ja podla mna ho budem uzivat roky... Mozno do konca zivota 😀mne robi velmi dobre. 🙏 necitim strach, uzkost, stres. Uplne mega.

autor
22. sep 2025
@anonym_816086

@anonym_autor nekontrolovatelna uzkost 😏 ja podla mna ho budem uzivat roky... Mozno do konca zivota 😀mne robi velmi dobre. 🙏 necitim strach, uzkost, stres. Uplne mega.

@anonym_816086 prepáč nechcem sa ťa nijako dotknúť ale opýtam sa či si aj pribrala niečo pri uživaní AD?🙂

autor
22. sep 2025
@anavixy

Nie, dobre robíš 🙏 nedaj nikomu šancu uchlácholiť ťa, že to je po pôrode normálne a nič ti nie je. Drž sa 🍀

@anavixy ďakujem krásne🥹🥰

autor
22. sep 2025
@kiki68

Oni so spravia testy ked bude treba

@kiki68 Super,vďaka za odpoveď 🙏🙂

autor
22. sep 2025
@marhulka13

@anonym_autor ja som brala 6 mesiacov lieky , potom už nebolo treba, ale ja som išla hneď k psychiatrovi

@marhulka13 Ďakujem pekne no idem aj ja zistiť vlastne či to je to🙂🙏

marhulka13
22. sep 2025
@anonym_autor

@marhulka13 Ďakujem pekne no idem aj ja zistiť vlastne či to je to🙂🙏

@anonym_autor držím palce, netreba sa zbytočne trápiť

anonym_45bcfb
22. sep 2025

@anonym_autor robíš najlepšie co môžeš🙂 urcite ho navštív,najmä sa nedajú odbiť lebo teraz je to tak ze ani nestihneš dohovoriť lieky a sup dovidenia ....veľa žien malo popoludní depresiu a neliecena vie končiť naozaj zle....nebojsa o svojich pocitoch rozprávať nie je to žiadna hanba .....veľmi ti držím palce

carduelis
22. sep 2025

Ja som akurat po porode 4,5mes a pred tyzdnom som zacala brat AD, ucinok este necitim ale odlahlo mi ze som sa odhodlala to riesit a verim ze to bude dobré

autor
22. sep 2025
@marhulka13

@anonym_autor držím palce, netreba sa zbytočne trápiť

@marhulka13 ďakujem 🙂🥹

autor
22. sep 2025
@anonym_45bcfb

@anonym_autor robíš najlepšie co môžeš🙂 urcite ho navštív,najmä sa nedajú odbiť lebo teraz je to tak ze ani nestihneš dohovoriť lieky a sup dovidenia ....veľa žien malo popoludní depresiu a neliecena vie končiť naozaj zle....nebojsa o svojich pocitoch rozprávať nie je to žiadna hanba .....veľmi ti držím palce

@anonym_45bcfb ďakujem krásne 🥰

autor
22. sep 2025
@carduelis

Ja som akurat po porode 4,5mes a pred tyzdnom som zacala brat AD, ucinok este necitim ale odlahlo mi ze som sa odhodlala to riesit a verim ze to bude dobré

@carduelis Držím palce 🙏🥰

evivb
Autor odpoveď zmazal
anonym_816086
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_45bcfb ďakujem krásne 🥰

@anonym_autor ano, ale z mojej chyby. 😅potom som ale dala dole kg navyse. ♥️