Ahojte je mi nechutne vypiť psyllium myslite že sa môže dať aj do jogurtu? A potom zapiť vodou? Dávali ste si ho niekto tak?
Môže aj do jogurtu. Ale majú vlákninu v DM ta sa da v pohode vypiť s vodou
ja si dávam vlákninu kde mi príde, aj do jogurtu, aj do proteinu, aj do placiek, hocikde ...
@personality ja už som si kúpila dr max.. a to mi nechuti tak či môžem aj do jogurtu
tiež to nepijem, to je blek. dávam to do jedla...
psylium ale ked nema dostatok vlhkosti v urcitom kratkom case tak sa zhrudkovatie a uz s nim nepohnes. Nabera vlhkost iba do urciteho casu potom sa meni na beton takze mysli aj na to. mozes to dat do jogurtu , kazde susto zapi a zjedz jo co najrychlejsie
mne psysilum nezaberalo, tak som si kupila jablčny prášok a ten som si dávala do jogurtu
@biba_18 Spravne Psyllium a psylocibin su dve rozne veci 🙂)
Áno do rôznych kaší (ovsených)za pl. lyzičku aj musli z mliekom pretože sa mi to nedá vypiť inak aj jogurtovy nápoj len to netreba preháňať keďže to ešte nabopna
Aj do polievky si to môžeš dať, tam sa stratí
Bezne si to zamiesam do jogurtu, kludne necham aj napucat, jogurt dochutim ovocim alebo medom. Tie skorocelove plevy v tom sice citit tak ci tak, ale je to aspon konzumovatelne.
@biba_18 nie semena ale obaly semien - otruby
@martinmmartin obaly SEMIEN, nie listy, nie korene, nie byľ. ak chcem byť hnidopich tak hej, otruby skorocelu.
kup si prazdne kapsle a nakapsluj si to a mas pirulu