Zdravím chcel by som sa spytat na ad skusenosti už cez rok mám úzkosti silné pocity že umieram vysoký tlak tlaky v hlavě tazke dychanie a chcel by som to zacat liecit liekmy Lebo už niekedy fakt nevladzem stým bojovat tak ake mate skusenosti s ad ? Pomáhaju?
@anonymne123 Samozrejme, že áno. Liečba nie je ľahká, môže mať aj vedľajšie účinky, ale to človek musí s tým rátať. Ak lieky sadnú môžu mať veľmi pozitívne výsledky na človeka. Určite treba ísť do toho.
@shee11 myslel som ze to je dočasně no zrejme nie
@mimka1402 okej ďakujem 🙂
minimálne na 6 mesiacov sa nasadzujú. ak nie je stav vážny, môžu byť nasadené aj najnižšie udržiavacie dávky a výrazne pomôžu. NU nemusia byť žiadne, väčšinou pominú rýchlo a potom sa to už iba zlepšuje. dôležité je však riešiť to aj komplexne. ked sa vdaka ad dá človek ako tak do poriadku, je fajn poriešiť psychologa, ktorý naučí aj relaxačné techniky, autogénny tréning... zaradiť vrámci možností pohyb , aspon chôdzu, dodržiavať spánkovú hygienu a pod.
pozri, lieky na cukrovku, vysoky tlak, alergie atd uzivame kludne pol zivota. Na to su, aby pozdvihli to co nefunguje. AD su mimoriadne dolezite. Urcite daj tomu sancu. Vdaka bohu za lieky a moznosti, ktore mame. Netrap sa zbytocne
@anonymne123 vieš ako si škodis tým stresom?
Asi nie si masochista tak neváhaj...
@anonymne123 no jasne tam nemas co vahat. uz si u dr. bol? ako takto dlho sa trapit a zbytocne. ked citis ze to potrebujes tak jasne ze chod za tym.
len ešte si prečítaj na ad vedľ účinky - samozrejme po čase pominú, ale aj s ktorými liekmi nie je dobre ad kombinovať... dosť vplývajú na zrak - samozrejme nie všetkým, ale tí čo to poznajú tak majú s tým celkom slušný problém...
Mne ad pomohli na uzkosti
@anonymne123 Psychické ochorenia sú bežné a úplne normálne ako akékoľvek iné. Keď si chorý dáš si paralen? Keď ťa niečo boli tiež si dáš lieky od bolesti. Tak keď ťa bolí ,,duša" prečo váhaš?
sao´mozrejme, prečo sa tak dlho trápiš?