Únava po nákupoch v obchodných centrách
Ahojte, mali sme minule debatu s kamoškami, že nám po nákupoch v OC býva zle. Akoby na nás došla únava, vyčerpanie (prešli sme 4 obchody, hľadali sme konkrétnu vec). Napadlo mi či to máte tiež tak? Bez ohľadu na to, v ktorom OC sme alebo v ktorom meste. Ja to mávam odkedy si pamätám 🤷
Áno, tiež neznášam nákupné centra a úprimne ľutujem ľudí, ktorí tam pracujú - zlý vzduch, žiadne denné svetlo, len umelé, hučiaca hudba a všade veľa ľudí, to je hrozná kombinácia. Chodím tam minimálne - občas sa najesť alebo kúpiť nejakú konkrétnu vec do konkrétneho obchodu a rýchlo preč.
Aj mne býva zle z nákupných centier. A teda hlavne únava a keďže chodím málo tak nikdy neviem kde čo mám hľadať, blúdim tam hore dolu, strašne ma to vyčerpáva hlavne psychicky.
Áno mávam preto sa snažím tam nakupovať čo najmenej ale keď musím tak len konkrétne veci a idem. Za mňa je to osvetlenie, klíma nával ľudí a taktiež vzduch... Niekto máva migrény už len zo silných parfémov, taktiež baktérie keďže nie všetci sú cistotny ale treba ísť potom do lesa to je najlepšia psychohygiena 🍀
Ano mavam to vzdy. Ak mi niekto povie ze ci nejdeme do nakupneho centra po obchodoch hned manchyta panika. Vadi mi ten vzduch a ruch, v kazdom obchode ina hudba a kopec ludi. Pre mna je nakupovanie online jedina moznost a som s tym spokojna
Ďakujem za odpovede, normálne som si myslela, že sme ine ale ked to čítam naozaj to bude tými OC. Chodila som aj v zahraničí na nákupy a po krátkej dobe mi tiež bolo divne akoby unava /nechuť 😃 tiež si myslím, ze to bude svetlom a vzduchom. Mne ludia nevadia pokial nestoja predomnou v dlhom rade😂
Ďakujem za odpovede, normálne som si myslela, že sme ine ale ked to čítam naozaj to bude tými OC. Chodila som aj v zahraničí na nákupy a po krátkej dobe mi tiež bolo divne akoby unava /nechuť 😃 tiež si myslím, ze to bude svetlom a vzduchom. Mne ludia nevadia pokial nestoja predomnou v dlhom rade😂
@anonym_autor OC su pomerne novy fenomen.... Polus 2000.? a na taku vzduchotechniku, klimatizaciu sme dovtedy neboli zvyknuti? Mi napadlo, ze Zdenek Troska je na tom velmi zle - jeho slova- a v hre je nejaka bakteria, z klimy... 🤔💦
@anonym_autor OC su pomerne novy fenomen.... Polus 2000.? a na taku vzduchotechniku, klimatizaciu sme dovtedy neboli zvyknuti? Mi napadlo, ze Zdenek Troska je na tom velmi zle - jeho slova- a v hre je nejaka bakteria, z klimy... 🤔💦
@anonym_e4e8ce ale baktérie by sa neprejavili hneď, skôr to je ten umelo vyprodukovany vzduch z klimatizácie🤷
Chodím len keď musím. Ale to idem cielene. Neznášam tú vôňu, ktorú tam vypúšťajú. Zásadne nikdy nechodím pred vianocami a tesne po.

nakupovanie je pre mna otravna cinnost, preto sa jej vyhybam, niektore OC maju otrasnu akustiku a citim sa ohucana.. len do zahradkarsyva chodievam rada 🙂