icon

Vitamíny a doplnky na zlepšenie nálady

29. sep 2024

Ahojte, chcem sa spýtať mate skúsenosti s tzv. Happy pills? Alebo nejakými podobnými? Od detstva mam úzkosti. Fungujem celkom OK, len proste neviem sa z ničoho tešiť a cítim, že mi chýba dopamin. Prosím nemusíte mi písať, že mám začať športovať, áno zdvihne to určite hormón šťastia ale nie je pre mňa žiaľ dostačujúci. AD neberiem, ani sa nechystám. Ďakujem

spanielka44
29. sep 2024

Ako sa vraví nie každý deň je posvietenim, nikto z nás nie je každý deň nonstop stastny… práveže tých chvíľ a okamihov je v priebehu zivota malo a teda oveľa menej ako tých stereotypných chvíľ. Podľa mna ale život je o tom tesit sa aj z maličkosti tesit sa z toho že môžeš… môžeš chodiť, behat, spievať, počuť atd… v živote som nepočula o happy pills ale nie je to daky oblbovak? Alebo nebodaj droga? 😂 ako si sama napísala najlepsi dopamin je šport, alebo dať si niečo sladké, zazit adrenalín, orgazmus? Je zvlastne že v dnešnej dobe sa všetko lieči zázračnými pilulkami teda skôr smutne… teš sa z maličkosti a užívaj si každý moment dopamin sa dá ziskat zo zážitkov 🙂

svetlonos
29. sep 2024

Vitamin B12 a D, poradím ti dr s ktorými ich ešte uzivat koli lepšej vstrebatelnosti. Mne osobne to pomohlo.