icon

Čo ste kupovali pre dcérku na prvé narodeniny?

diamond444
20. mar 2021

Pekný večer maminky 🙂
Iste už tu bola taká otázka no hračky sú nové a iné tak sa chcem spýtať čo ste kupovali ročnej dcérke ? Komenty typu to ešte nechápe atd atd to viem, len chcem jej niečo užitočné a nie čo len bude stáť v rohu izby zaprašeny 🙂 tak sa rovno spýtam rozmýšlam či je dobré mať taký vozíček s kockami ? Chodiť začala sama bez nejakych pomocok cca pred mesiacom ....potom fakt velmi rozmyslam nad tou kockou s aktivitami od Little dutch či to naozaj zaujme alebl sú zbytocne drahé...chcela som jej takú veĺkú kocku je to taký domček a z každej strany ma niečo , je tam dráha, kĺúče /otváranie zámok....len cena je 140 eur 🤔 vybrala som si pre nu odrážadlo od zn.Zopa čo pomaly aj budeme využívať asi vonku 🙂

maximilie
20. mar 2021

@diamond444 ten vozicek s kockami je podla mna zbytocnost. My sme ho dostali od krstnej a nehrá sa s nim. Ale kazde dieta je iné, tak ťažko povedať. Odrazadlo zopa mame tiež, využívame často. Vlastne kocik uz vôbec, len to odrazadlo. Dost zle sa ovlada, zaujímalo by ma, ci aj vase je tiež také?
Ešte sme kúpili dcérke kocik pre bábiky a s tým sa hra denno denne.
Ten domček je podla mna skvelý nápad, len predražený. Učite ju to bude zaujímať. Nasej sa to chystáme vyrobiť uz asi mesiac, len sme sa k tomu nejak nedostali.

ivanizna
20. mar 2021

My sme kúpili synčekovi meďáčik 😀 a využívame ho celkom dosť. Všetci starí rodičia poslali tiež korunky, tak som kúpila hlavne to, čo potreboval, a ešte odrážadlo na doma, nejaké ďalšie hračky - setík s náradím, kocky, fotoalbum, a rifľovočku na jar 🙂 Tiež dám urobiť koláž s fotkami od bruška a aj celú rodinku a chcem dať urobiť aj odtlačok rúčky

diamond444
autor
21. mar 2021

@maximilie ja som to ešte neobjednala takze neviem ako sa ovlada zatial to je len v ,,nakupnom kosiku" 🙂 ale potom si pozriem asi ine znacky
No to hej predrazene az moc ako vsettky drevene hracky teraz

diamond444
autor
21. mar 2021

@ivanizna medacik super pozerala som tiez ...dobre sa ovlada ? Je kvalitne ?
Odtlacok chcem aj ja, kde ste pozerali set na to? Na bábetkovo.sk majú taký rám že z toho vycnieva rucka a nozka alebo staci len take kde len stlaci do toho ruku ?