Darček pre chlapca k druhým narodeninám

kikasom
29. jún 2021

Ahojte, poraďte darček pre chlapca k 2. narodeninám 🙏 Totiž ostalo na nás rodičoch vymyslieť aj pre starých rodičov, čo majú kúpiť... Už asi pol roka viem, že chcem pre malého teepee stan a to už samozrejme chce zaplatiť jedna babka 🙄 takže zase musím vymyslieť, čo kúpime my a druhá babka 🤦‍♀️ ďakujem

juliet86
29. jún 2021

@kikasom odrazadlo.trojkolku. pracovnu stenu so zamkami. kurz plavania. kurz mudrehranie.sk

h2
29. jún 2021

Pamätám si, že môj syn chcel a aj dostal na 2. narodeniny netypický darček pre chlapca: kuchynku. Veľmi sa z nej tešil a dlho sa s ňou hral.

asia83
29. jún 2021

@kikasom My sme kúpili od firmy Bruder traktor s vlečkou. Keďže sú to presné zmenšeniny reálnych strojov či aút, cena je tam vyššia, ale dostupná. Ešte som mu kúpila drevenú dráhu pre autá v Lidl.

veronka523
29. jún 2021

@juliet86 tá pracovná stena s rôznymi "vychytávkami" to veľmi odporúčam a podľa mňa pri troške šikovnosti sa do dá urobiť aj doma svojpomocne ;)

evkamotka
29. jún 2021

Kuchynku. Skvela je ta drevena z lidla

xjakubikovak
29. jún 2021

@kikasom my sme mali tento týždeň oslavu, syn dostal stolík na modelovanie/ kreslenie, drevené náradie do piesku/ záhrady, ikea kuchynky- tu keď zbadal zapistal od radosti a ešte nikdy sa toľko sám nezahral ale máme ju len 2 dní zatiaľ😃 a ešte drobnosti- knihy oblecko a také . Plus ešte predtým od návštevy dostal náradie kde bola aj vŕtačka, to sa mu tiež veľmi páčilo.

vlasta1818
29. jún 2021

odrážadlo, kolobežka, vláčiková dráha, knižky, plastelína, kutilský stolík, šlapacie autíčko napríklad. sama nechápem, že mi toho toľko napadlo teraz :D

ivangeline
29. jún 2021

Kufrik s naradim alebo taku pracovnu stenu k tomu. Podla toho..co ho zaujima...a to zas podla toho co vidi co sa doma robi... Moj pili. Vrta. Srubuje. Vysava. Kazdy den!

qetka
29. jún 2021

@kikasom my sme malemu kupili teepee stan vstci spolu na narodky a potom na vianoce vsetci spolu elektricke auticko. Muz povedal, ze nebudeme 100 veci kupovat, kazdy daku somarinu, ale jednu vacsiu vec. Na meniny bude zinenka a tak dalej 🙂
Inak kluden lego duplo dake auticka, to je u nas top hracka