icon

Darček pre muža s vášňou pre varenie

30. nov 2024

Poraďte darček pre chlapca pred 50kou ktorého najväčšie hobby je varenie. Dikes

eruska74
2. dec 2024

Manboxeo pre gurmána

lenkakravcova
2. dec 2024

Kvalitnú nerezovú panvicu (od 60€ hore)

mamatroch
2. dec 2024

Tie koreniny z Davidkovo koreni, co vyssie spominali, je podla mna super napad, to sa pri vareni vzdy vyuzije a v kazdom pripade to nebude nieco, co len bude prehadzovat z policky na policku. Za mna su pre dospelych naj spotrebne darceky alebo zazitky, ale tak tu zazitkovy darcek neprichadza do uvahy, tak toto je super. Alebo potom darcekova poukazka do Tescomy 🤔
Pripadne este rimsky pekac ak este nema, v tom piect maso je dokonalost 🤤

kristinka109
2. dec 2024

Mňa napadli nejaké kvalitné korenia, zmes korenín. Bývajú aj rôzne boxy, sety, darčekove balenia. Kvalitné bez chémie, bez glutamanu, skus vygooglit, je toho veľa 🙂 alebo nejaký spotrebič

janulka1802
2. dec 2024

A možno by ocenil niečo úplne iné mimo jeho hobby, keď už prakticky všetko má.

autor
2. dec 2024

@janulka1802 len netuším čo

autor
2. dec 2024

@mamatroch koreniny , koreninové zmeny, má domáce, je na to pyšný že má všetko bio od bobkového listu po zázvor

beata_k
2. dec 2024

Noze z damaskovej ocele.

autor
2. dec 2024

@mamatroch má aj taký, za posledné roky sme kupovali kadečo liatinové, z Jánského skla, kameni, kotlík na guláš, gril,.

autor
2. dec 2024

@beata_k nôž pod stromček nedám!

beata_k
2. dec 2024

To je noz z damaskovej ocele, nie noz. Pytala si sa. Odpovedala som.

autor
2. dec 2024

@beata_k nie, mohli by byť aj diamantové nôž a Vianoce nejdú dokopy. Na narodeniny som v pohode kúpila nôž.

muchotrafka298
3. dec 2024

Tak ked teda vsetko ma, daj mu darcekovu poukazku do eshopu s kucharskymi vecami. Potten Pannen, Kulina, je ich vela. A tam nech si sam vyberie.

eva233
3. dec 2024

Ak nechce on cestovať za zážitkom a vsetkwho iz ma dost. .. Co v tomto prípade uplne chápem... urobila by som mu zazitok doma a jeho stredobodom pozornosti... Kupila by som mu nejaku malickost akonzasteru, varechu a pod a Urobila by som mu poukaz nieco na styl šéfkuchár (meno) u nás doma ( pripafne pripojit poukazku do obchodunkde nakupibsuroviny) a jednoducho nech si vyberie deň a pozvať bud iba seba vy+ deti/ rodina/ priatelia na co mate miesto a rozpočet a nech si on zvoli degustacne menu a on nech je vasim šéfkuchárom a vy budete hostia. Pekne sa oblečiete a on vam bude rozprávať co tam dal, ako to robil bla bla proste on urobi degustaciu vam a uzijete si spolocny cas a on bude vo svojom zivle 😉

petrofka
3. dec 2024

https://www.oliwood.sk/ Alebo mu začnite zbierať Villeroy & Boch ako vianočné prestieranie.

annalena
3. dec 2024

Sice to nebolo na Vianoce, ale mozno ako inspiracia, my sme raz kupili znamemu - kratko po 50tke, vasnivy hobby kuchar, co tiez vsetko ma - naozaj kvalitne drahe maso z diviny z overeneho zdroja a k tomu symbolicky kvalitne vino. Predtym parkrat v rozhovoroch spominal, ako tazko sa take dobre maso zhana, co by z toho vsetko uvaril 😃 Velmi sa z toho tesil a neskor pripravil aj posedenie pri dobrom jedle pre priatelov a rodinu, kde on bol sefkuchar.

liv1
3. dec 2024

@marianarem dik za tip na knihu 😁👍. Asi mi je mojich aspon 50 kucharok malo 🙈

frzeiovn
3. dec 2024

No tak takého muža by som chcela mať a to by bol teda najväčší darček ale pre mňa...

simca06022011
3. dec 2024

@muchotrafka298 vela ludom sa za takymito vecami nechce, ja napr by som sa tiez nepotesila, ani keby som to mala tu v meste... nemam o to zaujem, keby som mala kupim si sama = pre mna nie je zazitok niekde sa ucit varit. taketo veci, plus vylety azazitky si kupim sama = ked mam zaujem
A nemam zaujem niekam dochadzat a cestovat za takymti talafatkami.

simca06022011
3. dec 2024

Tak mu nekup nic do kuchyne, to ze rad vari, neznamena, ze musi dostavat stale nieco do kuchyne. Najma ak ma vsetko uz.

simca06022011
3. dec 2024

Mozno by som mu kupila kos nejakych fakt luxusnych surovin na varenie/jedenie, trvanlivych. A k tomu zasteru. Pripadne flasu vina. A dostal by napr. sveter :D a vybavene.

marianarem
3. dec 2024

@liv1 No tato je fakt top 🙂 Mne sa na nej paci, ze tie recepty su tradicne, nezmodernizovane a pritom neuveritelne bohata kuchyna. Moja sa uz zacina trhat, co ju tolko otvaram 🙂

oceanahory
3. dec 2024

Ako tak citam, tak v ramci svojho hobby uz bud ma vsetko alebo co nema, to nepotrebuje alebo nevyuzije 😅. Takze zbytocne radit...
Kupte niekde poukazku a nech si kupi, co uzna za vhodne 🤷.

loki13
3. dec 2024

skus kucharske palovenoze.sk, vie ich aj pekne gravirovat na zelanie. Ja som od neho brala muzovi (tiez kuchar 🙂) velmi pekny rucne robeny kuchynsky noz na maso s gravirom a s puzdrom tiez rucne malovana koza, takze je len jedno jedine vyrobene v takom designe

muchotrafka298
3. dec 2024

@oceanahory presne, cokolvek tu bolo napisane, tak bolo okamzite zamietnute, nezaujima ho, ma, nepouziva.

muchotrafka298
3. dec 2024

@simca06022011 ja Ti tvoj nazor neberiem, pre teba su to talafatky a zabijanie casu. Pre ineho je to inspiracia, desiatky ludi navstevuju tieto kurzy a varit vedia. Tak isto degustacne vecere alebo akcie, kto chce ide, kto nechce nejde.

tiezjedna
3. dec 2024

Thermomix😉

cimage
3. dec 2024

To je super hobby a milion moznosti. Tam sa da stale nieco vymysliet. Rozne exoticke korenia, noze, dosky, servirovacie taniere, hrnce, knihy, nadobky na omacky, kurz varenia od sefkuchara.

simca06022011
3. dec 2024

@muchotrafka298 ved to je ôk, ale si tonpisala tak ako keby to bolo " divne" ze niekto o toto nema zaujem... pritom je to normálne. Ja poznám XY ľudí čo neznášajú tieto " darceky" zážitkové, ci ide o hotelové pobyty, výlety, kurzy, dokonca poznsm prioad ked dostala dievčina od polovicky kurz autoškoly a ostalo to tak nevycerpane ... . Keď chceme niekam ísť, zabezpečíme si podľa svojho vkusu sami.

autor
3. dec 2024

@tiezjedna nie je to v cenovej kategórii čo mám vyčlenené na darček pre dotyčného