icon

Darček pre muža s vášňou pre varenie

30. nov 2024

Poraďte darček pre chlapca pred 50kou ktorého najväčšie hobby je varenie. Dikes

Strana
z3
autor
3. dec 2024

@cimage čítala si diskusiu?

tinkavvv
3. dec 2024

My sme citali. Mas tu milion tipov na darcek, ale este ani jeden nebol dost vhodny/ dobry / originalny / lacny...

muchotrafka298
3. dec 2024

@simca06022011 vobec to nie je divne, lebo kazdy preferuje nieco ine. Toto tebe vyhovuje. Len autorka otazky chcela napady. Dostala ich tu neurekom.

autor
3. dec 2024

@tinkavvv načo by mu bola 31. kuchárska kniha, 11. pekáč, 51.korenička? Načo mu darovať kurz keď tam nepôjde? Doniesla som mu pred 1,5rokov sadu korením z dovolenky (Ázia), si myslíš že to používal? Načal iba kari, ani to sa mu nepáčilo. Kupovala som kurz varenia a degustáciu piva. Myslíš si že využil,? nie , mal na to 11 mesiacov, jeho žena niekomu darovala.Kupovala som zásteru, aj tak používa jednu starú, kupuvala.som dosky na krájanie, na každom mu niečo vadilo. Skúsali sme aj oblečenie napr tepláková súprava , nie od čínana ale s krokodílom v logu, Vyhodil nenosené.

liv1
3. dec 2024

Potom nechapem preco mu nasilu nieco kupujete

autor
3. dec 2024

@liv1 nechcem to špecifikovať, je mi do rodiny, kupuje darčeky mne mužovi, mojim deťom atď , on kúpy ja kúpim tak u nás funguje obdarovanie

balkica
3. dec 2024

Ja idem môjmu kúpiť zástery. Jednu vtipnú a jednu poriadnu 😁 minule dostal prívesok na kľúče na koreniny. On konkrétne chilli, to on ma rád 😁

tiezjedna
3. dec 2024

@autorka a aký máš budget?

balkica
3. dec 2024

Ale podla toho čo píšeš, by som si na Tvojom mieste nerobila ťažkú hlavu z toho, čo mu kúpiť. Keďže tak či tak mu nebude nič dosť dobré 🤷‍♀️😁

autor
3. dec 2024

@tiezjedna 50-70€

tiezjedna
3. dec 2024

aha, tak by som mu nechala urobiť nejakú vtipnú personalizovanú zásteru alebo dosku na krájanie, niečo osobné😉

annalena
3. dec 2024

Tak by som sa s tym nekaslala, kupila poukazku do potravin alebo drogerie - to nakupuje kazdy a tu vlozila napr. do mensieho darcekoveho kosa s cestovinami, vinom, cokoladou... Nech to trochu vyzera a hotovo.

cimage
3. dec 2024

Necitala, len som odpovedala na co si sa pytala 🤷🏻‍♀️

autor
3. dec 2024

@cimage keby si bola čítala tak by si zistila prečo kurz či nôž nie sú vhodnými darčekmi, hrncov a riadov má doma haldy

muchotrafka298
3. dec 2024

Ked panovi nie je nic dost dobre, tak mu kup poukazku do potravin. Nakupovat chodi kazdy. Ja by som nekupila asi ziadnu vec, kedze pises, ze ma vsetko a aj tak veci vyhadzuje alebo daruje dalej. Toto by bol pre mna signal, ze to nema vyznam. Lebo mna by sa dotklo, keby som niekomu nieco vybrala a kupila a on to da dalej alebo vyhodi. Z tvojich prispevkov som mala pocit, ze budget na darcek je neobmedzeny a nie 50-70 EUR.

kuki13
3. dec 2024

sous vide ma?

kuki13
3. dec 2024

teplomer na mäso? stroj na domáce cestoviny? vakuovacka?

ukulela
3. dec 2024

... Už má, nechce, nepoužije... Tak čo sa trápiš,? Kúp mu dáke dve fľaše super vína, alebo whisky, k tomu pohár, alebo cigary, ak fajčí... Alebo darčekový kôš s kvalitnými surovinami, napr z talianskeho obchodu, šunka, mozzarella, cestoviny... To hádam aspoň zje.

liv1
3. dec 2024

@ukulela podla mna to je naj napad. Darcekovy kos s takymi kvalitnymi surovinami

autor
3. dec 2024

@kuki13 ešte nie, mrknem sa na to

autor
3. dec 2024

@kuki13 má teplomer a vákuovačku aj používa

Strana
z3